Gregor STG Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Czy zbieramy się gdzieś do wyjazdu grupą do Częstochowy ? Moźe jak kiedyś Pabianicka parking BP przy Bursiaku ? Cztery dni na decyzję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dnia 3.04.2019 o 00:33, Bujak08 napisał: Witam, Ja zawsze i z miła chęcią gdzieś na spokojnie wyskoczę. W końcu mam Intruza na bardziej "Spokojniejszą" jazdę Dominik muszę przyznać że to Twoja Yamaha i jej dźwięk mnie zainspirowała do zainwestowania w cruisera Pozdrawiam oooo ekstra podeślij fotkę na priv pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 BP Jana Pawła 9,00 - 9,15 też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 2 godziny temu, DAJS napisał: BP Jana Pawła 9,00 - 9,15 też Podepnę się również tylko na razie Yamaszką, zawsze mogę zamykać grupę jak coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 To w sobotę w EZG o 9,30 pod McD?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 takiego też SMSa otrzymałem więc postaram się dotrzeć. W razie czego kupcie kawkę dla mnie i poczekajcie 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Kawka będzie czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 https://www.facebook.com/events/430853610984771/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 ktoś tu leci na Licheń? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Jeśli będzie pogoda to my lecimy o 8.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 18 godzin temu, Gregor STG napisał: my lecimy o 8.30 A czy jest tu ktoś z czystym sumieniem, kto ma sen sprawiedliwego i nie nocuje na kurzej grzędzie w związku z czym korzysta z dnia wolnego i wstaje później? Chętnie wyruszę, ale około 10:00 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 3 godziny temu, AndrzejM napisał: A czy jest tu ktoś z czystym sumieniem, kto ma sen sprawiedliwego i nie nocuje na kurzej grzędzie w związku z czym korzysta z dnia wolnego i wstaje później? Chętnie wyruszę, ale około 10:00 nawet około 11 bo wcześniej nie dam rady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 No to poleciałeś, w 1h nie zdążymy, ale bardziej skłonię się do 11:00 niż do8:30 OK, jutro się zdzwonimy, ale mógłbyś urwać z pół godziny 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 jutro o 11 to wstanę raczej z przyczyn spotkaniowych. Mamy żałobę kumpel się żeni i dziś kawalerskie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 OK, to najwyżej złapiesz na na trasie jak będziesz w stanie 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 w sobotę do Miałkówka z EZG ktoś chętny? później może nad Wisłe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Wiadomości tu nie było ale spotkać się z niektórymi udało w Brzezinach. Dzięki za wspólne pogaduchy, krótki przelot i kurczaka-co prawda nie w pięciu smakach-ale równie dobrego 😃 Do następnej razy. Może uda się coś zmontować 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Pozdrowionka i do zobaczenia może następną razą od startu do mety 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 58 minut temu, DAJS napisał: Pozdrowionka i do zobaczenia może następną razą od startu do mety 😊 Jak nie pojadę na Radawę albo Grunwald to może Sieradz w 14.07 ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Panowie wstępnie ze znajomym w towarzystwie wybieramy się w niedzielę na rybkę w okolice Inowłodza. Jeśli ktoś ma chęć dołączyć to zapraszam. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Znaczy się do Fryszerki Państwo się udaje ? Proponuję też Kluki równie dobra rybka a może nawet lepsza Tak czy inaczej śledzę temat 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Kluki zawsze spoko. Rybka bdb No i jeszcze jest Młyn w Ldzaniu i Jamborek zaraz obok. Tam też się dobrze zje. Znam jeszcze mega miejsce - mają smażone na miejscu, z pieca, wędzone na wynos, różności. Tylko tam to wyprawa na cały dzień - Bar u Suma w Trzcielu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 5 godzin temu, AndrzejM napisał: Panowie wstępnie ze znajomym w towarzystwie wybieramy się w niedzielę na rybkę w okolice Inowłodza. Jeśli ktoś ma chęć dołączyć to zapraszam. Niestety wracam dopiero w poniedziałek 20190719_235658.mp4 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Bemol, nie ważne gdzie byleby w dobrym towarzystwie I tam mi właśnie zjadlo że jedziemy w towarzystwie małżonek więc jedziemy statecznie i grzecznie Jak się podłączysz to możesz nas pociągnąć do/na Kluki Kolego Munga, ten młyn w Ldzaniu chodzi mi po głowie od pewnego czasu, dzięki za podpowiedzi 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 A o której chcecie jechać? Jak coś to ja mogę Was na Kluki podstawić. Chętnie zrobię rundkę w niedzielę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi