DAJS Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 1 godzinę temu, AndrzejM napisał: Dominik o której przewidujesz zbiórkę w sobotę na wyjazd do Łęczycy-Piątku-Dąbrówki? czekam jeszcze dziś na odp z Łęczycy ale myślę, że tok o 10.00? Pół godziny do Piątku dojedziemy chyba 😉 Jeszcze dam dziś szczegółowe info 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 W Łęczycy jest zbiórka o godz . 9.45 na pl. T. Kościuszki o 10.00 wyjazd do Piątku to pod MCD około 9,15 ? wystarczy czy troszkę wcześniej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 no to potwierdzam, około 9 na McD, tak żeby spić kawkę i tempem spacerowym spokojnie do Łęczycy zdążymy. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 oki to tak będę 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dzięki za wspólną eskapadę w sobotę. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 co by ożywić wątek: CZOŁEM 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Czołem i co dalej?? ;-) może cos w sobote???? Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Leci ktoś w sobotę na Ślesin, jest taka impreza PROGRAM IMPREZY godz: 10 - 14 - moto krew, godz: 8,30 - 11,30 - treningi łodzi, od godz: 12,45 - 14,00 -biegi kwalifikacyjne, godz: 14,00 - otwarcie imprezy, godz: 14,30 - parada trasa przez licheń-wąsosze-ślesin, godz: 16,00 - biegi konkursowe/ motorowodne mistrzostwa świata/ godz: 17,00 - losowanie nagród, godz: 18,00 - koncerty zespołów, losowanie WEEKEND z Harleyem Davidsonem za darmo !!! w trakcie imprezy,balon widokowy, miasteczko dla dzieci, potrawy regionalne, transmisja w radio zet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 szkoda że wcześniej nie wrzuciłeś. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 W weekand sa tez dni Łowicza ja się wybieram w sobotę 17 30 grają "strachy na lachy" Wydarzenie na fb https://www.facebook.com/events/1922469074450676/?ti=cl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Akurat w sobotę mam chwilę, może przewietrzę się z tobą. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Coś pomyliłem z godziną Strachy na lachy o 18 30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) 27-29.07 jest organizowany w Choceniu Plaża VII Kujawski Zlot Pojazdów Militarnych i Terenowych... Co Wy na to żeby się przejechać w sobotę 28.07 ? Proponuję o 10:00 zbiórka koło McDonalda w Zgierzu (oczywiście jak pogoda dopisze). Teren obozu zlotowego oraz czołgowisko będą dostępne tylko dla zarejestrowanych uczestników Zlotu, natomiast impreza ma charakter otwarty. A potem możemy pojechać zobaczyć czy woda ciepła w Wiśle Więcej na http://zlot.q4x4.pl http://zlot.q4x4.pl/znamy-juz-wstepny-program-zlotu-w-choceniu/ https://www.wloclawek.info.pl/polecamy/36212/vii-kujawski-zlot-pojazdow-militarnych-w-choceniu/ i filmik Edytowane 25 Lipca 2018 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 OK, się wybieram, nie wiem jeszcze tylko czy sam czy zabierze się ze mną młody. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Czy jest organizowany na środę wyjazd do Warszawy ? 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Cześć, może jest ktoś chętny się przelecieć do Wrocławia w sobotę 11go na Kustom Konwent? Impreza jest w zasadzie dwudniowa, ale myślę że jeden dzień w zupełności wystarczy. A poniżej link do wydarzenia. Pozdrawiam. https://www.facebook.com/events/275312402977806/?ti=cl 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Dnia 30.07.2018 o 12:02, Wojtas napisał: Czy jest organizowany na środę wyjazd do Warszawy ? No właśnie... lecimy jakąś większą grupą jutro na paradę Wojska Polskiego do Wawki? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Jutro do Wawki na defiladę jadę pociągiem. Już Czwarty rok z rzędu naprawdę warto. 1 sierpnia też było fajnie, pogoda dopisała zbiórka http://podmosteczkiem.pl/gallery/menu/ a później w stronę ronda Dmowskiego rondo i okolice zapełnione motorkami 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Jutro, jak pogoda będzie, to lecę do wioski indiańskiej Westernland koło Chocza. Jest tam impreza od 10 do 18, wjazd 10 zeta. Pokazy tańców indiańskich i scenek kowbojskich. Startuję z okolicy Ronda Solidarności i lecę do Łasku po kumpla. Potem lecimy do celu żeby być tam tak około 11. Ktoś chętny to na priw smsem kontakt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 O której ruszasz spod tego ronda ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 na priv napisałem, bo byśmy się też zabrali ale z EZG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 3 godziny temu, Bemol napisał: O której ruszasz spod tego ronda ? Info ogólne dla przeglądających: Konkretnie to ruszam z Wydziału Fizyki na Pomorskiej blisko ronda ok. 8. W Łasku na BP jest zbiórka o 9. Jak chcesz lecieć ze mną, to podjedź pod wjazd na wydział albo widzimy się na BP w Łasku. Tam jak się wszyscy odmeldują, zatankują to lecimy dalej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Dnia 1.09.2018 o 14:20, Mishka napisał: Jutro, jak pogoda będzie, to lecę do wioski indiańskiej Westernland koło Chocza. Jest tam impreza od 10 do 18, wjazd 10 zeta. Pokazy tańców indiańskich i scenek kowbojskich. Startuję z okolicy Ronda Solidarności i lecę do Łasku po kumpla. Potem lecimy do celu żeby być tam tak około 11. Ktoś chętny to na priw smsem kontakt. fajnie było . pozdrawiamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 https://www.facebook.com/events/304746480259113/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi