Roberto-pol72 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Tu zawsze tak było że przed sezonem było 200 chętnych a potem w trakcie nie było nikogo ,fakt tu są ludzie co maja kilka lat na karku i dla nich jest za zimno lb za gorąco lub pracuja bo wiadomo nie uczą się więc soboty często zajete 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Te a Ty skąd tu się wziąłeś ? GS to chyba gdzie indziej No dobra, jak srebrnym sprayem pojedziesz po plastiku to nikt nie pozna 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ty nie mądruj się 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 pacze a za oknem biało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPE64 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 1 godzinę temu, DAJS napisał: pacze a za oknem biało u mnie to samo, zatem czarno to widze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 może się coś zmieni..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 A ja się pochwalę i dzis kupiłem sobie nowe gumki pirrelki czyli czekam na pogodę i aż mi siedzenie od tapicera wróci bo bez niego ciężko 1 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 2 godziny temu, Micek1968 napisał: A ja się pochwalę i dzis kupiłem sobie nowe gumki pirrelki czyli czekam na pogodę i aż mi siedzenie od tapicera wróci bo bez niego ciężko To jak tylko białe zniknie, wsiadasz? ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 6 minut temu, DAJS napisał: To jak tylko białe zniknie, wsiadasz? ;-) taa tylko jak "mi siedzenie od tapicera wróci" Trochę się zgapiłem z tym bo mogłem wcześniej wysłać ale trochę się działo rożnych rzeczy i jakoś zaspałem 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Micek, rozumiem że nie poszedłeś w standard tylko obicie z fantazją? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Dnia 18.03.2018 o 18:48, AndrzejM napisał: Micek, rozumiem że nie poszedłeś w standard tylko obicie z fantazją? No właśnie zbytnio nie poszalałem... Po pierwsze zbytnio nie miałem pomysłu jak to zrobić, a po drugie "standard" to oczekiwanie około miesiąca (i tak stasznie długo), jakbym coś chciał kosmicznego to mógłbym do lata się nie wyrobić 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Dnia 17.03.2018 o 21:38, AndrzejM napisał: I to jest nasz największy problem, te wszystkie "jak", "jeśli" "jeżeli" itp Dobra Bemol ja się piszę, Panowie, stawić się proszę, sezon już rozpoczęty więc nie ma co gdybać. To ja też zabiorę się. Doczyszczę po powrocie ;-) . Z EZG o której 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 pod M1 10:30 to myślę że możemy pod McD o 10:15. Mała kawka i się bujamy. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Oko. Mam nadzieję że termometr nie wystraszy mojego plecaczka i też śmignie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Plecaczek zostawiam na cieplejsze dni Pierwszy zlot lecę solo, ale oczywiście każdy robi tak aby było mu dobrze i miło To widzimy się na kawie 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dozo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 9 godzin temu, AndrzejM napisał: Plecaczek zostawiam na cieplejsze dni Pierwszy zlot lecę solo, ale oczywiście każdy robi tak aby było mu dobrze i miło To widzimy się na kawie Andrzej daj znać gdzie ustawka bo może się przejadę z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Paweł ruszamy spod McD w z Zgierzu (spotkanie o 10:15) ja planuję być o 10:00 i łyknąć kawkę. A potem lecimy na M1 i dołączamy do reszty ekipy. Zapraszam, kawę Ci postawię 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Pozwolę sobie dołączyć do was na miejscu. Do zobaczonka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 6 godzin temu, AndrzejM napisał: Paweł ruszamy spod McD w z Zgierzu (spotkanie o 10:15) ja planuję być o 10:00 i łyknąć kawkę. A potem lecimy na M1 i dołączamy do reszty ekipy. Zapraszam, kawę Ci postawię Ok jak się nic nie zieni będę na McD o10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Też na 10 będę 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Nadal mają akcję "darmowa kawa z rana"? Jest ktoś zorientowany w tym temacie? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, AndrzejM napisał: Nadal mają akcję "darmowa kawa z rana"? Jest ktoś zorientowany w tym temacie? hymm czy jeszcze to nie wiem w zeszłym tyg była Edytowane 23 Marca 2018 przez DAJS (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 W poniedziałek już nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi