:Valdi: Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Czy ktoś z szanownego grona wybiera się do Bielawy? 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Hej z EZG będę się wybierał do Brzezin Edytowane 25 Lipca 2017 przez DAJS (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 To jeśli nic innego mi nie wypadnie to się podłącza.....ale będę wiedział w ostatniej chwili. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Co jest w bielawie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Zlot jest w Bielawie https://motozloty.com/bielawa-2017-ii-miedzynarodowy-zlot-motocyklowy-n-36.html 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Panowie na chromach, aż wstyd, od lipca nikt nie nie napisał? Sam się kajam i zapraszam do aktywacji wiosna ponoć nadchodzi (zaraz po tych syberyjskich mrozach) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Nie da się zaprzeczyć. Szału to tu nie ma 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Najprawdopodobniej coś się ruszy jak pogoda zacznie sprzyjać i można będzie na ulicy się pokazać. 😎 Poza tym całkiem niedługo łódzkie rozpoczęcie sezonu więc powoli czas zacząć ustawiać się na jakiś wspólny przejazd. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 To może jakiś kierownik (przynajmniej pierwszej) wycieczki na ochotnika? 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Aviator, ja bym nie o kierownika a o frekwencję bardziej się martwił 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Mam tylko nadzieję że to białe szybko zniknie i będzie można za miesiąc moto wyciągnąć bo przecież 8.04 otwarcie sezonu. Poza tym jeszcze jeszcze parę rzeczy do zrobienia przy moto. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 1 godzinę temu, Bemol napisał: Aviator, ja bym nie o kierownika a o frekwencję bardziej się martwił Ale będzie na kogo zrzucić! 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Ciekawe czy zdążę poskładać moją maszynę do rozpoczęcia sezonu . Tydzień temu wyciągłem jej serce . A z częściami krucho.Ale zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Ludzie, co Wy tam grzebiecie przy tych motocyklach?? Się wyprowadza moto się wsiada i się jedzie 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Bemol pogrzebać przy piwku to fajna rzecz 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ja też mam moto jeszcze w rozsypce. Ale mam nadzieję że do kwietnia go podkładam 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 No tak trza do garżyku się udać i podłubać; -) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Napiszę tak, oczywiście, że pogrzebać w moto przy piwku to fajna rzecz. Konkretniej to oprócz wymiany płynów i klocków, synchronizacji gaźników to jeszcze nic robić nie musiałem. Ale te grzebanie staram się robić z co najmniej jednym kolegą. Jakoś tak raźniej 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Ja też nie muszę ale chcę w tym roku trochę ztjuningować maszynke... Nie za dużo ale tak żeby lepiej się jeździło Na razie czekam na części.. Jak będę miał komplet a to pewnie koło końca marca to kupię piwko i pójdę grzebać Edytowane 8 Marca 2018 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 To jak kupisz pifko to daj znać, pomogę (przynajmniej z piwem ). Tak na marginesie wczoraj odpaliłem V-stroma i wymieniłem olej i filtr. Za tydzień czas na Virago 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Panowie, a może byśmy się tam wybrali. Daleko nie jest więc za mocno się nie zmarznie 2 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Też o tym myślałem, szkoda tylko że termin mocno nieodpowiedni...... może kolejny weekend przyniesie coś równie interesujacego. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Pomysł fajny, tylko nie mam opon zimowych...😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 jak tylko skończę z "przeglądem" przedsezonowym to się piszę tylko czapę futrzaną założę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 I to jest nasz największy problem, te wszystkie "jak", "jeśli" "jeżeli" itp Dobra Bemol ja się piszę, Panowie, stawić się proszę, sezon już rozpoczęty więc nie ma co gdybać. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi