Micek1968 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 No pewnie że jedziemy I bardzo dobry pomysł z tą zbiórką przed... Bemol dawaj jakieś miejsce i czas i będziemy ... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Żeby było prościej proponuję spotkanie o 9.45 przed Pasażem Łódzkim w miejscu czwartkowych spotkań. Stamtąd dostojnie kulniemy się pod Atlas Arenę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Nie zapomnijcie o mnie, chętnie się podturlam w tak zacnym gronie 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jako że nikt nie podał żadnej propozycji to może ja.. Parking przed Tesco na Włókniarzy (np koło meble Agata-wykładziny Komfort) Godzina powiedzmy 9:45 i o 10:00 wyjazd. Pasuje ? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 micek dwa posty wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Chyba pora okulary zmienić na mocniejsze... To może w takim razie 9:00 na parkingu koło McDonalda w Zgierzu loklanie się zbierzemy, papierosek, McKawa itd i o 9:15 wyruszymy pod Pasaż do grupy łódzkiej ? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) No to się widzimy przed Pasażem Edytowane 28 Marca 2017 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Obowiązkowo ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Staszku wreszcie pokażesz światu swój nowy nabytek A oczywiście że też się odliczę . LwG ✋ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Oczywiście że tak Arku. LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 No to Micek stawiasz kawę w MD 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 A w ogóle jak będzie ładna pogoda to po imprezie w sobotę wyskoczymy do Płocka zobaczyć czy w Wiśle ciepła woda? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej64 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Cześć spróbuje sie podłączyć , podajcie konkretne miejsce. Jak się uda płock tez jest realny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Cześć spróbuje sie podłączyć , podajcie konkretne miejsce. Jak się uda płock tez jest realny. 9:45 Pasaż Łódzki. A w ogóle jak będzie ładna pogoda to po imprezie w sobotę wyskoczymy do Płocka zobaczyć czy w Wiśle ciepła woda? Ja raczej nie skorzystam, na otwarcie chcę zabrać młodego a to cały dzień. Oczywiście nic nie jest przesądzone, więc może jeszcze zmienię zdanie (może podrzucę go do domu i przelecę się) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej64 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 9:45 Pasaż Łódzki. Ja raczej nie skorzystam, na otwarcie chcę zabrać młodego a to cały dzień. Oczywiście nic nie jest przesądzone, więc może jeszcze zmienię zdanie (może podrzucę go do domu i przelecę się) ok, dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć, to i ja się podłączę. Nie wiem jeszcze czy podjechać do Zgierza czy pod galerię. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez :Valdi: (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam . Po długiej przerwie znów dosiadłem jesnoślada. Czy są spoty najszczęśliwszych ludzi na choperkach? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Z tego co widzę słabo ze spotkaniami armatury co by nie powiedzieć, że jeszcze sezonu wcale nie zaczęli..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Z tego co widzę słabo ze spotkaniami armatury co by nie powiedzieć, że jeszcze sezonu wcale nie zaczęli..... jak to nie zaczęli, ja już mam z 250km nakręcone My tylko skryci jesteśmy. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Mi już prawie 1000 stuknął od końca lutego... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jak nie zaczęli jak już dawno zaczęli... Jak się pogoda rozkręci to będzie więcej spotkań i oblotów 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Panowie,najpierw spotkajmy się w tą sobotę. Od czegoś trzeba zacząć Się spotkamy, pogadamy, ustalimy iiii będzie dobrze 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Cześć, to i ja się podłączę. Nie wiem jeszcze czy podjechać do Zgierza czy pod galerię. 8 /30 na statoil w aleksie i pojedziemy do zgierza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 W EZG kilkoro z nas ma być pod stadionem Boruty o 9,30 ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 9:45 Pasaż Łódzki. Będę również pod pasażem. Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi