Bemol Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Oki Bubu jesteśmy w kontakcie. A telefon to czasami mógłbyś odebrać 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wybacz prędzej napisz sms-a Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Miłego spotkania panowie. Ja w czwartek wypadam na motocyklowy objazd po Polsce, ale Jak to Bemol napisał w czwartek PO Bożym Ciele, spróbuję chociaż na kwadrans się podtoczyć. Powodzenie panowie. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Kulnę się do Przedborza na moto serce a później do Kleszczowa. Będę jechał z córą. Jakby chciał ktoś się podłączyć to będę na Orlenie w Starowej Górze o 11.45 Orientacyjna traska https://goo.gl/maps/jmyFvfkrUBR2 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 staszek61, miło było spotkać. Pogoda idealna, żal było zaprowadzać Lolę na odpoczynek 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Mnie też było miło spotkać i chwilkę porozmawiać. Pogoda naprawdę super dopisała,wracałem sam troszkę w wolniejszym tempie ale przez to mogłem dłużej cieszyć się jazdą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 OK, wróciłem, pyknąłem jakieś 1500km , to tak na marginesie bo chciałem się pochwalić Teraz mam kilka pytań: 1. Jak to możliwe że pojechaliście tylko w dwie maszynki przy takiej pogodzie 2. Co z kawą, temat umarł? 3. Jak tam plany na najbliższy weekend? Jeszcze nie wiem co mam zaplanowane przez żonę, ale chciałbym wiedzieć do czego się szykować. I najwazniejsze POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 No to trochę pyknąłeś 1500 hoho Nie do końca jest tak że pojechaliśmy razem,spotkaliśmy się tam. Po prostu nie do końca się dogadaliśmy z wyjazdem. Temat z kawą nie umarł ,w czwartek jak tylko będzie pogoda to spotykamy się .Tylko od czerwca jest to o godz. 19. Planów na weekend jeszcze niema ale trzeba o tym pomyśleć ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 AndrzejM, gratuluję kilometrażu ! A co się tyczy czwartku to 19.00 spotkanie tam gdzie wszyscy a później kawka 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Panowie 19:00 to dla mnie trochę za późno. o tej porze mam spotkanie swojej grupy "motocykle-Zgierz" Tak na marginesie może się przyłączycie do postu Impreza Dla Dzieciaków Sp Nr 19 W ŁodziAkurat w czwartek tylko że w kijowych godzinach, ale postaram się podjechać 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Z tego co pokazywali to pogoda jutro też tak jak dzisiaj ma być nie ciekawa , więc chyba tę kawkę przełożymy na następny czwartek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Staszek nie bądź mietki Chopery nie wymiekaja. Dziś jedziemy do szkoły na Balonową, zbiórka 16:15 na Statoilu na Wyszyńskiego 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Andrzejku oczywiście że nie wymiękają ! chodzi o to że do 16 pracuję i w domu jestem dopiero przed 17.Więc nici z mojej obecności, a poza tym strasznie "lało" przed 16 i teraz tez jest porządnie zachmurzone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Na 19.00 zdążę. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś z wolnobieżnych będzie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 pafcio miło było pogawędzić. Może następną razą będzie nas więcej 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 I kawę w termosie przytargać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Że ja nie wiedziałem, że masz kawę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nie miałem ale będę miał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nie miałem ale będę miał Ok to ja też wezmę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Mam nadzieję że impreza się udała. Ja od rana walczę z elektryką. Sprawdziłem już regulator, połączenia wszystko niby OK. Trochę dziś się pokręciłem zobaczę jutro jak będzie z napięciem. Jutro coś się dzieje? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Mam nadzieję że impreza się udała. Ja od rana walczę z elektryką. Sprawdziłem już regulator, połączenia wszystko niby OK. Trochę dziś się pokręciłem zobaczę jutro jak będzie z napięciem. Jutro coś się dzieje? w Aleksandrowie 0 14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Niestety w ten weekend odpadam. 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 O 16:00 mam gości, ale na godzinkę podjade. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Paweł gdzie się podziałeś? Byłem i Cię nie widziałem. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi