Bemol Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Fizyk jak nie zapomnę to wezmę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Panowie wstępnie się pisze. Jeszcze potwierdzę jutro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 oooo zapowiada się, że będą tłumy cztery maszyny to nie w kij dmuchał 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 cztery maszyny Ale policz ile wydechów Od razu lepiej 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 "nienawistna ósemka" 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 może dołączę ale bez napinki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Pewnie i ja się pojawię o 12. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 No i proszę, może się zbierze gromadka 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca 71 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Jak się wyrobię w czasie to też podjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 No to panowie plany mi się zmieniły, szkoła po Koluszkach więc będę na 12:00 Do jutra I zapamiętajcie gdzie mamy trafić bo ja mam kiepską pamięć 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 No i udało się zebrać ósemkę i wcale nie myślę o wydechach Było nas dokładnie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Czyżby ten z muchami w zębach to ja, bo jechałem ostatni 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Czyżby ten z muchami w zębach to ja, bo jechałem ostatni Dokładnie Ciebie miałem na myśli Na końcu jechałeś ale pierwszy odjechałeś 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Na końcu, ale z wyboru dzięki panowie, jak coś ustalicie w temacie kawy to dajcie znać 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Dzieki panowie i do milego Edytowane 22 Maja 2016 przez Fizyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wielkie dzięki za fajny wypad ! A jeśli chodzi o kawke to rzeczywiście musimy to ustalić ( i oby nie dopiero na koniec sezonu) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca 71 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dzięki za wspólny wypad! I do następnego.LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Fajnie było . Jak przyjadę na kawę plastikiem nie wygonicie mnie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jak przyjadę na kawę plastikiem nie wygonicie mnie ? Będziesz takim "farbowanym" wolnobieżnym ale ok. jakoś to zniesiemy 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jak przyjadę na kawę plastikiem Ale wtedy podajesz kawę i płacisz rachunek (oczywiście żartuję) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Planujecie jakieś latanie w następna sobotę ? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Planujecie jakieś latanie w następna sobotę ? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Bubu, co się tyczy przyszłej soboty, jeśli chodzi o mnie to jeszcze nie wiem ale jak będę miał czas to albo się kulnę do Byczyny albo do Przedborza. Natomiast kawa a i owszem ale w czwartek, tydzień po Bożym Ciele 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 W Boże ciało kawa???pamiętaj by dzień św. Świecić ;-) Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 W Boże ciało kawa???pamiętaj by dzień św. Świecić ;-) Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Bubu bądź łaskaw czytać ze zrozumieniem albo przestań już rozmawiać z bronkiem 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Oi tam oi tam Bronek poczciwy druch ;-) to jak bedziesz się kulal To 2 dodatkowe konie podjada;-) Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi