Przemmo Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja niedawno wróciłem, powiem tak: było super, ale jeździłem w lepszych warunkach LwG dla wytrwałych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 LwG dla ciebie.Ja właśnie wsiadamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Pierwszy zbiornik wyjeżdżony w sobotę też pojeździłem. Muszę częściej tu zaglądać bo bujałem się solo. Edytowane 3 Marca 2016 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Czy ktoś coś wie na temat zlotu w Rawie ? W niedzielę 06.04. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Czy ktoś coś wie na temat zlotu w Rawie ? W niedzielę 06.04. Z tego co wiem to odwołali . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 No to lipa... Dzieki za info. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Widziałem wpis na wydarzeniu na Fb 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ktoś dziś się wietrzy? Około 12:00 mam wolne 2-3 godzinki i chętnie się przejadę. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No to właśnie wyprowadza konia z garażu. ..lata ktoś w okolicy Aleksandrowa? 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No to właśnie wyprowadza konia z garażu. ..lata ktoś w okolicy Aleksandrowa? byłem około 14:00, przemknąłem w drodze ze Zgierza na Teofilów. A wcześniej byłem na kawie w strykowie 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal 1700 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam, ja pojezdzilem godzine w sobote, troche zimno, palcow nie czulem, ale musialem rozgrzac olej przed wymiana. Jakies spotkania w Lodzi i okolicach w najblizszym czasie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Panowie, pogoda jak marzenie, przeskoczyłem w letnie rękawice i było git. Zaliczyłem trasę Zgierz - Parzęczew - Łęczyca - Ozorków - Stryków (gdzie spotkałem kolegów na 125) i powrót do Zgierza. Do zobaczenia na trasie 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Pogoda rozpieszczała. Kominy przewietrzone aż żal było odstawiać moto 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Z chęcią bym się z Wami podłączył, może przy pierwszym zakręcie bym się nie zgubił za Wami Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal 1700 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jesli ktos jest zainteresowany krotka (2-3h) przejazdzka to zapraszam na niedziele 3.04 godz 10:00 stacja lukoil na szczecinskiej (skrzyzowanie szczecinska-stare zlotno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal 1700 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tak naprawde Lukoil jest przy skrzyzowaniu Zgierska - Zlotno ruszamy o 11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Kto wybiera się 23 na Manufakturę? Chętnie bym przejechał się w gronie błyszczących maszyn 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Andrzeju ja się wybieram W przyszłym tygodniu jakoś się umówimy 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Qrnia, bardzo żałuję ale akurat w ten weekend będę na rajdzie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Andrzeju ja się wybieram W przyszłym tygodniu jakoś się umówimy Chętnie się przyłącze może spotkamy się gdzieś w Łodzi 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Damy znać, skąd i o której. Zakładam że z Mickiem i ze mną ktoś jeszcze się pokaże 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja również się przyłącze. Dajcie znać gdzie i o której 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 OK, w piątek podamy jakąś miejscówkę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jutro pogadam z Andrzejem i wymyślimy jakieś miejsce spotkania 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No i w końcu się nie zgadaliśmy. Wjazd do Manufaktury jest od 10:00. Może więc umówmy się np o 9:00 pod parkingu koło McDonalda w Zgierzu o 9:30 w Castoramie na Zgierskiej i potem po krótkich pogaduszkach pojedziemy do Manufaktury No chyba że ktoś ma inną propozycję to proszę pisać... . 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi