Roberto-pol72 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 A dzis ktos może gdzies lata lub chce bo za godz może 2 wybieram sie gdzieś posmigać 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Paszków Rally 2015 ukończony . Było niesamowicie i te widoki... bezcenne! Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Odświeżę trochę temat bo za moment tematu nie będzie na pierwszej stronie I tak przy okazji czy ktoś wybiera się w sobotę do Irona ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Bemol nie wiem co było w Ironie Ale kominek udało się dziś zaliczyć i to najważniejsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Bemol nie wiem co było w Ironie Ale kominek udało się dziś zaliczyć i to najważniejsze I bardzo dobrze, że zaliczony, pogoda wręcz zachęcała do 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wszystkiego Najlepszego w 2016 !! dla Wolnobieżnych . 2 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wszystkim Wolnobieżnym i nie tylko, wspaniałych tras i bezpiecznych powrotów w 2016 r. 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 I przyczepności oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 I bez żadnych kraks, ja limit chyba już wykorzystałem. LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie, mam nadzieję że konserwacje sprzętów zaplanowane i za miesiąc góra dwa ktoś zaproponuje małe spotkanie na 2-ch kółkach. Dobrego sezonu wszystkim. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Kto by pomyślał że w lutym uda się polatać i to bez marznięcia Kominek zaliczony Niezdecydowanych zachęcam bo pogoda cudna Czy wolnobieżni planują Częstochowę w tym roku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Własnie się dziś zastanawiałem czy nie wygrzebać moto z zimowego spania bo coraz częściej widzę i słyszę że już ludziska latają ,może za tydzień dziś tylko leżę i wypoczywam 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam szanowne grono co tu tak spokojnie? nie dałem rady usiedzieć w domu i rozruszalem dziś nieco łożyska a do Częstochowy chętnie bym się dołączył. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Pogoda nie sprzyjała dziś, ale trochę się pokręciłem. Warto pamiętać o cieplejszych rękawiczkach bo dłonie trochę mi zmarzły. Do zobaczenia na drogach. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Pogoda nie sprzyjała dziś, ale trochę się pokręciłem. Warto pamiętać o cieplejszych rękawiczkach bo dłonie trochę mi zmarzły. Do zobaczenia na drogach. Ja tam Andrzej latam co weekend może w sobotę jakaś ustawka jak pogoda dopisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pogoda nie sprzyjała dziś, ale trochę się pokręciłem. Warto pamiętać o cieplejszych rękawiczkach bo dłonie trochę mi zmarzły. Do zobaczenia na drogach. Ja jestem aktywny. Przyłączyć się mogę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Jak pogoda dopisze to jeździmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Jak pogoda dopisze to jeździmy Jeden z moich znajomych powiedział: To my się mamy dopasować do pogody nie pogoda do nas. Będzie pogoda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jak będzie sucho i na + latamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jak będzie sucho i na + latamy Dopasujemy się w sobotę rano przez telefon. A może są jeszcze jacyś chętni tylko jeszcze niezdecydowani? Zapraszam POZDRAWIAM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Zima. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Może za tydzień się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Za jaki tydzień. To całe 7 dni. Jutro do południa będzie sucho i bedzie ciepło. Jutro popyrkocze choćby nawet od garażu do bramy w te i na zad. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paku Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 haha zrobię to samo już dziś pragnienie nie miało szans i rundka wokół komina musiała być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzisiaj około 14 jechałem puszką na zimnego łokcia. Jutro dwa łokcie będę mroził. WIERZĘ W TO.🔆 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi