ziotal24 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Często latam do Duninowa, a to wygląda jakoś po drodze... Może mi się uda wyrwać No ba jasne wpadać wpadać im więcej tym weselej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek ząbek Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 hej, wrzuciłem temat wyjazdu na woodstock motorami na ogólnym forum, jakieś małe zainteresowanie jest. więc pomyślałem ze może tutaj się ktoś znajdzie chętny,ja wyruszam prawdopodobnie w środę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Leci ktoś na zlocik do Brzezin w Niedziele ? . Jeżeli nie będę w pracy to ja śmigam 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lannister Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Spotkamy się na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ja jestem na 100% tyle że jadę z drugiej strony więc widzim się na miejscu... a może ustalimy że wolnobieżni widzą się na orlenie w Brzezinach (na pierwszych światłach od Łodzi) powiedzmy 13:15 coby się załapać na pamiątkowy podarunek ustalmy że jest to godzina wyjazdu (można być wcześniej coby pogadać) i podtrzymamy nową staropolską tradycję podjeżdżania wolnobieżnych razem :moto: :moto: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Fizyk ok może być A w Łodzi przy M1 o 12:30 wyjazd 12:40 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 No to sorry guys może dołączymy po całym show. Tak czy inaczej,Fizyk, Roberto będziemy "in touch" 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Bemol mnie doinformuj wiem że zaczyna się ta parada w Brzezinach a kończy sie w Jordanowie ? i tam dalej jest jakaś imprezka ??????????? 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 i Ja jestem A w Łodzi przy M1 o 12:30 wyjazd 12:40 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Do zobaczenia jutro "na orlenie w Brzezinach (na pierwszych światłach od Łodzi)" 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 może ktoś się wybiera ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Pozdrowienia z Rumunii ode mnie oraz GregorSTG 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Dzięki i dla Was pozdrowionka. Przekaż pozdr. dla GregorSTG, szerokości i przyczepności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Roberto również pozdrawiam a lody w Kolumnie naprawdę pyszne Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Dzięki JacekC3 Bemol bywam tam często nawet dziś przed powrotem do domu tam zajechałem ,możemy się tam umówićk iedyś grupką z Yamahy 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Roberto i Gregor dzieki i również pozdrowionka a może jakieś zdjęcia dacie radę wrzucić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Fizyk dzieki jak to trochę ogarnę bo mam dwie karty 32Gb filmów i foty z telefonu to wrzucę oczywiście 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Transalpina dość extremalna dla naszych maszyn. Transfogarska to niezapomniane widoki. Zrobiliśmy w sumie 3100 km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jakby ktoś chciał obejrzeć więcej fotek https://plus.google.com/u/0/101183795342755101210/posts/cU9DpmYuAgQ?pid=6045926566040101010&oid=101183795342755101210 2 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzięki JacekC3 Bemol bywam tam często nawet dziś przed powrotem do domu tam zajechałem ,możemy się tam umówićk iedyś grupką z Yamahy Roberto tak się teraz jakoś porobiło, że do końca września wszystkie weekendy mamy zajęte, chyba, że podjedziemy w środku tygodnia 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bemol 2 tygodnie jestem w domu jak coś to puść eska ,chyba że w weekend mnie gdzieś zabierzecie 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Roberto super wyprawa wielkie gratki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Mareq-u dzięki mam rozumieć że już po urlopie i dołączysz do nas teraz 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Roberto - już w domu ??? fajne foty 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Bliźniak tak w domku ,dzięki ..............a mówiłem jedz z nami Jakbyś potrzebował pokrowca do navi to pisz to od razu podrzucę a jak Ci się nie spieszy to przy okazji 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi