MIRON Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ja również będę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jadę na kawkę do Kolumny za 15 min jak ktoś chętny to prosze 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Uwaga dzisiaj!!! Wycieczka do Muzeum Wnętrz Dworskich w Mokrsku, a następnie kierunek na Park Załęczański. Wyruszamy o 12:00 z parkingu spod Grill House Al. Jana Pawła II 25/27 93-570 Łódź Edytowane 6 Lipca 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tserwicki Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 teraz gdzieś po okolicy. ktoś chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ta, właśnie wieje jak diabli i zaczyna grzmieć. Całe popołudnie przelatałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Zostawcie chęci na sobotę 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Siemka Panowie i Panie - jedziemy 19 Lipca nad jezioro Białe Koło Gostynina - jedziemy na dwa dni pod namiot ale jesli ktoś życzy na jeden dzień ... proszę bardzo jako atrakcje zapewniamy Dobrą pogodę grill łowienie rybek dobrą zabawę i leniuchowanie na słonku Jeśli ktoś życzy zabrać większą ilość osób i przyjechać samochodem ... ależ jak najbardziej zapraszamy )) Niebawem więcej info Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
username Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dzieje się coś dzisiaj? ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lannister Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witajcie Czy ktoś z was planuje w przyszłym tygodniu jakies popołudniowe wycieczki po okolicy.( oczywiście jak pogoda pozwoli) W razie czego chętnie sie przyłącze, nikogo tu jeszcze nie znam i najwyższy czas w końcu to nadrobić Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Lannister obserwuj temat na pewno username działo się dopiero wróciłem z Warty była fajna imprezka 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 działo się dopiero wróciłem z Warty była fajna imprezka Szkoda. trzeba była coś wyskrobać że jedziesz, gdzieś bym się przypiął np. w S-zadku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lannister Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jakieś wycieczki w dniu dzisiejzym? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) JarekC3 Nie pisałem bo do ostatniej chwili pogoda nie była pewna w każdej chwili mogły lecieć żaby z nieba a drugie też bys się nie podłączył bo lecilismy przez Poddębice Edytowane 13 Lipca 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Lannister szkoda,że nie widziałam bo akuarat dzisiaj na śniadanie przejechałam się w Twoje sąsiedztwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lannister Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Lannister szkoda,że nie widziałam bo akuarat dzisiaj na śniadanie przejechałam się w Twoje sąsiedztwo Tym bardziej żałuję.... Może nastepnym razem... Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Kofi na następna sobotę jadę wtwoje strony to może się załape na śniadanie 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 W następną sobote to śniadanie jem nad morzem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Mówi się szkoda i żyje dalej a wiesz bo ja miałem jeżdzić wieczorem to chyba by było za długo jakbym został na śniadanie 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Roberto spox noce pogodne, nie zmarzniesz pod drzewem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Roberto spox noce pogodne, nie zmarzniesz pod drzewem 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Siemka Panowie i Panie - jedziemy 19 Lipca nad jezioro Białe Koło Gostynina - jedziemy na dwa dni pod namiot ale jesli ktoś życzy na jeden dzień ... proszę bardzo jako atrakcje zapewniamy Dobrą pogodę grill łowienie rybek dobrą zabawę i leniuchowanie na słonku Jeśli ktoś życzy zabrać większą ilość osób i przyjechać samochodem ... ależ jak najbardziej zapraszamy )) Niebawem więcej info Pozdrawiam Mam nadzieję że jest gdzie tyłek zamoczyć. Jeśli pogoda dopisze, chętnie nię przepłynę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Mam nadzieję że jest gdzie tyłek zamoczyć. Jeśli pogoda dopisze, chętnie nię przepłynę Oj Człowieku jak wystartujesz to możesz moczyć i moczyć Dziś podeślę mapkę i namiary jak i gdzie się kierować A więc tak jak pisałem - namiary na miejsce w którym będziemy stacjonować Co do miejscówki Dookoła jeziora to prywatne działki więc za korzystanie z miejsca trzeba zapłacić - koszt to ok 5-6zł więc chyba nikogo nie zrujnuje mapka : Dojazd W razie problemów dzwonić - 663-886-604 Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Często latam do Duninowa, a to wygląda jakoś po drodze... Może mi się uda wyrwać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi