miqul Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Na RTK już kapie z nieba, idzie z południowego wschodu, więc w Brzezinach też może już kapać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 NIestety nie zanosi się na to aby przestało. 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ja pas- póki pokrywy na bezpieczniki dorobię to jazda w deszcz nie dla mnie. Wtorek- środa ma być sucho. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 I jak tam.. zmoczyło? Ja niestety siedzę w robocie i czekam na jakieś fotki z imprezy 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 zmoczyło... i wysuszyło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 no widzę właśnie w galerii... nieźle lało 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ale na szczęście zdążyliśmy zajechać i dopiero lunęło 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Słuchajcie chopperowcy... a może jakoś podczas długiego weekendu zorganizowalibyśmy jakiegoś grilla (z kobietkami, z piwem itd... )...? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krawiec Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 JA jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Słuchajcie chopperowcy... a może jakoś podczas długiego weekendu zorganizowalibyśmy jakiegoś grilla (z kobietkami, z piwem itd... )...? Piwko się kupi , ale kobiety do tego czasu to ja chyba nie znajdę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A gdzie byśmy rzeczonego gryla robili ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Hmm.. no właśnie nie bradzo jest gdzie zrobić ... Jako że jestem ze Zgierza to najbliżej mam chyba na Malinkę... Nawet jak ktoś chce to może się wykąpać Ale się nie upieram.. Możemy też zrobić gdzieś w Łodzi.. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 wybiera sie ktos moze??? http://dzierzazna.pl...cr/169/zlot.pdf Info o Zlocie 2-5,08,2012r. V-International Trike Treffen Polen - Dzierżązna -ośr. wypocz. "Dzierżązna" GPS. Normal 0 21 GPS- N 51*56’09,85 E 19*25’52 Zapraszamy na jubileuszowy nasz Zlot Motocykli Trójkołowych, Widlastych, Honda-Goldwing,oraz Turystycznych, który odbędzie się w Ośrodku wypoczynkowym "Dzierżązna", więcej informacji na temat zlotu pod tel. 502-023-404lub na zaproszeniu na stronie głównej pod namiarem GPS. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Słuchajcie ludziska ja mam troche miejsca na grylla ognisko tańce , możemy zagrać w siatkę ,badbintona ,itp można też rozbić namioty ,mogę udostępnić przyczepę kempingową. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dla mnie super. Jak zwykle- składkowo ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Słuchajcie ludziska ja mam troche miejsca na grylla ognisko tańce , możemy zagrać w siatkę ,badbintona ,itp można też rozbić namioty ,mogę udostępnić przyczepę kempingową. A kiedy by miało być to grillowanie ? , bo w sezonie urlopowym z wolnym czasem krucho.. 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 A kiedy by miało być to grillowanie ? , bo w sezonie urlopowym z wolnym czasem krucho.. Może faktycznie... Jakoś mały odzew jest... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Bo ludzie czekają na konkrety żeby się określić, że jadą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 To może dziś po południu mała przelotka w kilka armatur a przy okazji omówi się szczegóły w realu proponuje start przy M1 np godz 17 cel pozostawiam otwarty godzinę zresztą też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja niestety dziś wieczorem do roboty więc dopadam 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja mogę podjechać, ale widzę, że nie ma chętnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uncas Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 O żesz ty w życiu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif JAK ZWYKLE nie mam farta bo nie w czasie się zgadałem ale jak bye się kto pytaŁ to piszę się na jakieś manewry. Daro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja ciągle jeszcze w drodze, ale zawsze chętnie 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Kurcze miałem się zbierać przyjechał kupiec i odjechał z motorem :| więc jazdy zawieszone odezwę się jak będzie nowy nabytek chyba ze ktoś ma boulevarda 1500 na zbyciu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 wybiera sie ktos moze??? http://dzierzazna.pl...cr/169/zlot.pdf Info o Zlocie 2-5,08,2012r. V-International Trike Treffen Polen - Dzierżązna -ośr. wypocz. "Dzierżązna" GPS. Normal 0 21 GPS- N 51*56’09,85 E 19*25’52 Zapraszamy na jubileuszowy nasz Zlot Motocykli Trójkołowych, Widlastych, Honda-Goldwing,oraz Turystycznych, który odbędzie się w Ośrodku wypoczynkowym "Dzierżązna", więcej informacji na temat zlotu pod tel. 502-023-404lub na zaproszeniu na stronie głównej pod namiarem GPS. Byłem w sobotę przed 19.00, trajki a i owszem ładne, niektóre to wręcz dzieła sztuki. Jednak wolę dwa kółka 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi