Cumulus Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Bemol ,panowie w sobote latamy ? .Bemol wymyśl jakąś traskę taką na 3 -4 godz ale coś nowego Cumulus w sobotę był poleciał a no własnie Bemol to może tu polecimy ???? Ja się piszę na wspólny wypad. Ale o telefon poproszę do znowu przegapię (numer na priva) 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Roberto bardzo chętnie bym Twojego wojownika zobaczył i tą sobotą mnie kusisz. Nie widzę problemu możemy się kulnąć ( jak nie będzie banglać ) Zbiórkę proponuję na Orlenie przy M1 co do godziny to jestem otwarty na propozycje 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Bemol to o 10 tam gdzie piszesz ,ale wcześniej w piatek wieczorem zobaczymy pogodę jak nie będzie padało to ruszamy . Także panowie rychtować maszyny na sobotę 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Bemol to o 10 tam gdzie piszesz ,ale wcześniej w piatek wieczorem zobaczymy pogodę jak nie będzie padało to ruszamy . Także panowie rychtować maszyny na sobotę Nie mam aż tyle wosku, by przy tym intensywnym słońcu się lśniła 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Znudziło sie słoneczko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Znudziło sie słoneczko? Raczej pot po jajkach się nie leje 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Pucuj , to tak jakbyś taniec deszczu tańczył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Panowie nie ma co rychtować maszyn bo ma padać całą noc i jutro ,także dajemy sobie spokój Pafcio jak tak pucowałem że urwałem lusterko ale już zamówiłem nowy adapter do lusterka ,ale najważniejsze że udało mi się usunąć urwaną śrubę ze środka lusterka 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Roberto nie wiem gdzie wyczytałeś/zobaczyłeś te deszcze? Moja pogodynka pokazuje mi deszcz przelotny i to nieduży. Może profilaktycznie zajrzyjmy jeszcze tu jutro o 9.00 i podejmiemy ostateczną decyzję ? Ale nic na siłę i w razie zmoczonego dupska żeby nie było na mnie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Bemol na TVN ale masz racje rozsądnie będzie podjąć decyzje o 9 rano i na wszelki wypadek wstane rano 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 na TVN no chyba już wszyscy wiedzą, że TVN kłamie a Ty ciągle im wierzysz ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Bemol to powiedz której w końcu mam słuchać tv tylko proszę nie mów że radia i to Maryja 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Bemol to powiedz której w końcu mam słuchać tv tylko proszę nie mów że radia i to Maryja absolutnie do słuchania Marysi nie namawiam. "Wolność rządzi", że zacytuję klasyka A tak serio www.meteo.pl z reguły się sprawdza Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 absolutnie do słuchania Marysi nie namawiam. "Wolność rządzi", że zacytuję klasyka A tak serio www.meteo.pl z reguły się sprawdza Ja się ich słucham http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X35/lodz.html Tak czy siak mam nadzieję, że aura nam dopisze. BTW: właśnie zjechałem do domq i garniturek muszę suszyć 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam Panowie U mnie słoneczko Bemol może uchylisz rąbka gdzie lecicie bo może jak w moje rejony to bym gdzieś dołączył... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam Panowie U mnie słoneczko Bemol może uchylisz rąbka gdzie lecicie bo może jak w moje rejony to bym gdzieś dołączył... Pewnie polecimy przed prosto przed siebie. Na miejscu ustalimy w którą stronę. 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Fizyk, plan ma Cumulus aby śmignąć na chwilkę na zlot do Skierek. Ale kurnia mi się przysnęło i na 10.00 nie zdążę na Orlen 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 spiesz sie poczelamy ,czy zamierzasz sie wyłamać pogoda ma być ok 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Roberto to w takim układzie się śpieszę. Zamówcie sobie kawkę czekajcie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Bemol to zadzwon jak bedziecie lub bedziesz w Brzezinach bo ja tez jeszcze robote mam ale moze sie wyrobie do tego czasu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Bemol to zadzwon jak bedziecie lub bedziesz w Brzezinach bo ja tez jeszcze robote mam ale moze sie wyrobie do tego czasu Ok. zadzwonię 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Bemol za 15 ruszam do Kolumny jak coś tel masz na priv 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jak ogarnę temat z kolegą z Pabianic to dam znać 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wybiera się ktoś na urodziny FŁM 26.06 ? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wybiera się ktoś na urodziny FŁM 26.06 ? Ponieważ jest to czwartek a nie sobota to jeśli nie będzie banglać to będę. Ktoś jeszcze się wybiera ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi