Gregor STG Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 BĘDĘ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 To ok zróbmy 12 kwietnia Bemol-wi bedzie pasowało a i Kofi dokończy wakacje ,fajnie że jest kilu chętnych I to jest słuszna koncepcja 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 będzie pogoda, będzie sytuacja ... będę i ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jestem z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 W sobotę spotykamy się o 11.00 w Natolinie na stacji Bliska Azjatycki Bar BLISKA Na przelot wolnobieżny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 W sobotę spotykamy się o 11.00 w Natolinie na stacji Bliska Azjatycki Bar BLISKA Na przelot wolnobieżny. Szkoda, ze mnie nie będzie:/ Chętnie wybrałbym się z Wami na przelocik zwłaszcza, że byłby to mój pierwszy... No cóż może innym razem się uda:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 niestety w soboty pracuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Niestety w tą sobotę mi nie pasuje - SZKODA 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Też będę swoim nowym nabytkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 a nie da sie przełożyć na 14 czy 15 bo jestem teraz w Lublinie wrócę rano i musze jechać na przegląd ,po południu by mi pasowało a tak to raczej też mnie nie będzie wrr szkoda 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Było fajnie, dzięki wszystkim za przelotkę. Ciekawe czy zdjęcie grupowe dostaniemy od SM. Edytowane 1 Marca 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 także miło było, i czekam na zdjęcia 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Oj oj przegapiłem sobotni wypad i sam przez to latałem ale 12 kwietnia termin wstępnie rezerwuję (na szczęcie nie 5 ty bo też bym nie mógł ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 to dopiero przelot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Kofi no piękny ,a gdzie to w nim uczestniczyłaś 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Roberto, najważniejsze, że jest. Piąte moto od lewej 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Bemol ,ty to masz sokoli wzrok ale gapa ze mnie 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 w paru stanach był przejazd pamięci dla Hailey Owens to fotka z Illinois 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 także miło było, i czekam na zdjęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) W sobotę to ja odpoczywałem po piątkowej wymianie oleju. Ale za to w niedzielę....... Tylko niestety temperaturka wokół +1*C oscylowała Edytowane 4 Marca 2014 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadmon Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ale za to w niedzielę....... Tylko niestety temperaturka wokół +1*C oscylowała Ale banan na twarzy był i gil nie wisiał ;D PS. O ja! Moja fota! PS.2 W głębi widać reklamę, że "Babeczka Gratis". Oszukano nas! Żadnych Babeczek, ani beczek nie było, tym bardziej gratis! 0 Cytuj -- Pozdrawiam, Kadmon Verbum sapienti sat est. Yadwisienka V-Star 1100 Silverado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 OOO Kadmon, 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Bemol, Kadmon gdzie się nie spojrzę tam wy za chwilę będę się bał otworzyć lodówkę W tą niedzielę powtórka start 11 salon Toyoty Brzezińska jakby ktoś z wolnobieżnych chciał dołączyć zapraszam trasa ok 120km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadmon Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Bemol, Kadmon gdzie się nie spojrzę tam wy za chwilę będę się bał otworzyć lodówkę [...] I słusznie Panie dzieju, szczególnie jeśli w lodówce trzymasz rudą na myszach Miłego dnia, ja spadam do Wa-wy, przewietrzę Yadwinię. Edytowane 8 Marca 2014 przez Kadmon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj -- Pozdrawiam, Kadmon Verbum sapienti sat est. Yadwisienka V-Star 1100 Silverado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 będę czekać 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi