Bemol Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Scyzer, tematu muzy na Grobli nie poruszam, bo o czym tu pisać 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabi Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Bemol, zaskoczę Cię też byłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Grabi, jak mi jeszcze napiszesz, że byłeś też na Grobli to jutro idę do okulisty 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Hehe to ja też cię zaskoczę, byłem pod portem oraz oczywiście w Bełchatowie Edytowane 30 Września 2013 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 miqul, ale jak my wyjeżdżaliśmy to dopiero wjeżdżałeś ? W przeciwnym razie na soczewkę byś mi się rzucił 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabi Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Bemi, to chyba czas do okulisty po ładne oprawki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 tyle że ja Ciebie też nie widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 tyle że ja Ciebie też nie widziałem a ja Cię widziałem jak wjeżdżałeś na parking ( przynajmniej tak mi się wydaje ) Grabi, najważniejsze co by aerodynamiczne były 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 I ja byłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Bemol, ja również byłem z dwoma kumplami na armaturach . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Czyli, kilka armatur pojechało. Następną razą może tak razem 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tym razem była przebieżka krztałtująca charakter 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISTEK Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 POWITAC WSZYSTKICH KOLEGOW Z MOTOCYKLI JESTEM NOWY NA FORUM ALE CHCE SIE DOLACZYC DO KLUBU A MOTOCYKLEM ZARAZIL MNIE KOLEGA I BARDZO MI SIE SPODOBALO WIEC KUPILEM NA POCZĄTEK SOBIE KAWASAKI GPZ ALE CZUJE ZE NA PRZYSZLY SEZON KUPIE COS WIEKSZEGO W PSZYSZLY CZWARTYEK SIE POJAWIE RAZEM Z KOLEGĄ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Czy ktoś z wolnobieżnych wybiera się do Skierniewic w sobotę bo ja jak coś w dwa motorki z żonką jedziemy i startujemy z Rogowa wiec możemy poczekać coby razem poleciec http://motocykle-lodz.pl/topic/5348-12102013-zako%C5%84czenie-sezonu-motocyklowego-skierniewice/ p.s. witaj LISTEK do zobaczonka w trasie Edytowane 10 Października 2013 przez Fizyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nazwanie forum klubem jest trochu na wyrost ale miło Cię powitać 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 co do Bełchatowa, też byłem swoim staruszkiem 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1962 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 witaj fizyk o której ruszacie z rogowa i czy przy spichlerzu możemy się umówić na konkretną godzinę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jasne czekamy o 12 30 pod elewatorami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1962 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) ok jestem pozdrawiam Edytowane 11 Października 2013 przez krzysiek1962 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Chętnie się przyłącze 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1962 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 niestety zmiana planu udanej imprezy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Bliźniak, Bemol, Burza dzięki za wspólną przelotkę i do następnego razu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dzięki wszystkim za wspólny wypadzik do Skierek. Pierwszy raz jadłem grochówkę na cmentarzu Dzisiaj przypadkowo zaliczyłem Dłutów. Cmentarza nie było 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Miło było poznać dzięki za wspólną przelotkę 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Bliźniak, mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie gdzieś razem śmigniemy ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi