Micek1968 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Żeby tylko nie padało bo znowu nic nie wyjdzie : Jeśli tylko nie będzie padać pojawię się z małżonką Edytowane 5 Października 2012 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) MIRON ooo proszę, jaka kusząca propozycja. Życzę najlepszego z okazji wczorajszego dnia i mam nadzieję zrobić to osobiście w sobotę Edytowane 5 Października 2012 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dzięki Miqul ,przybywaj . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Zapraszam na zakończenie sezonu motocyklowego przy grilu w sobotę o 17. Mój adres pod nr tel 600 557 457. Dzięki Mironie za wspaniałą imprezkę !!!... Kto nie był niech żałuje 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Świetna okazja do inegracji Choperowców i Cruiserowców. Super imprezka tak zorgonizowana że pogoda nie przeszkodziła. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dzięki za przybycie myślę, że następnym razem spotkamy siq w jeszcze większym gronie. : )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dzięki Mironie za wspaniałą imprezkę !!!... Kto nie był niech żałuje Żałuję ale wirus jakiś się przyplątał napewno jeszcze okazja się znajdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Zcnalazłem ciekawe zaproszenie może pojedziemy większą grupą, czy jest ktoś chętny? Ja będę o 13,00 pod IKEA Mamy przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na zakończenie sezonu motocyklowego 2012. Impreza odbędzie się 14 października 2012 godz.14.00 na placu przed Kościołem w Dłutowie. W programie: - godz. 14.00 modlitwa za szczęśliwe zakończenie sezonu; - spotkanie integracyjne – przejazd wszystkich zebranych do Środowiskowego Domu Samopomocy w Drzewocinach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 niestety w robocie... szkoda bo to chyba jedne z ostatnich wypadów 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Hmmm.... mnie nie będzie w Łodzi. 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Sezon grzybowy w pełni, więc ja niestety też muszę odmówić.. 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Zcnalazłem ciekawe zaproszenie może pojedziemy większą grupą, czy jest ktoś chętny? Ja będę o 13,00 pod IKEA Mamy przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na zakończenie sezonu motocyklowego 2012. Impreza odbędzie się 14 października 2012 godz.14.00 na placu przed Kościołem w Dłutowie. W programie: - godz. 14.00 modlitwa za szczęśliwe zakończenie sezonu; - spotkanie integracyjne – przejazd wszystkich zebranych do Środowiskowego Domu Samopomocy w Drzewocinach a moze masz troszke wiecej informacji co chetnie bym sie wybrał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ja też tylko tyle znalazłem, coś jeszcze możemy sobie zorganizować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Chętnie bym się przejechał, niestety próbuję wyzdrowieć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 i chyba nie zdazylem bylem za 5 , 13 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ndz000, jak ja bym tam był, to z pewnością bym na Ciebie poczekał 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ndz000 Szkoda że się nie spotkaliśmy ale to my się spóźniliśmy, było nas czterech ze Stoków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 kurcze pokręciłem sie chwile i wracalem Pabianicką nie widziałem 4 jeźdźców apokalipsy :riding: :riding: trudno sie mówi i Kręci sie dalej :decayed: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Mariusz, nie wiem jak w Łodzi w niedzielę, ale w sobotę po południu kręciło się wielu "rycerzy i amazonek" ....... to był piękny weekend i następny też ma być słoneczny (prognozy na kilku portalach pogodowych to potwierdzają) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Musiała też być jakaś impreza w niedziele w Spale, bo jak wracałem z grzybów, to mijałem kilka grup motocyklowych, z przewagą armatur 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Mariusz, nie wiem jak w Łodzi w niedzielę, ale w sobotę po południu kręciło się wielu "rycerzy i amazonek" ....... to był piękny weekend i następny też ma być słoneczny (prognozy na kilku portalach pogodowych to potwierdzają) Basiu siła wyzsza remanent w robocie i skończylem o 20 chetnie bym polatał uwierz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 PYtanie ? czy może jakieś latanie w niedziele ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Czy ktoś z wolnobieżnych wybiera się na zakończenie sezonu 27.10 na Wycieczkową ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ja chyba jutro odstawiam moto do szopy na zimę ;( 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ja jeszcze ten tydzień i zegnajcie 2oo Bemol a ty sie wybierasz jezeli tak i pogoda dopisze moge sie bojnąć z Tobą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi