Micek1968 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Siemka choperowcy-cruiserowcy.... W sobotę jest organizowany piknik na Olechowie.. Nie znam dokładnie szczegółów co tam będzie... Wiem że to taka impreza dla dzieciaków, będzie TVP i inne atrakcje No i będzie okazja się spotkać.. Jakby ktoś był chętny to zbiórka o 14:00 na stacji CPN koło Moto Weteran Bazaru (skrzyżowanie Św.Teresy i Włókniarzy). 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Motocykle (oczywiście wraz z ich właścicielami) mają być jedną z atrakcji. Poza tym - okazja do spotkania się i spędzenia czasu w miłym motocyklowym towarzystwie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 a gdzie dokładnie bo do 14 sie nie wyrobie moze bym wpadł przed 16 jakbym znał adres 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Festyn będzie na jakimś placu na Os. Olechów. Podejrzewam że okolice ul. Księżnej Kingi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 tutaj macie info: http://www.olechow-janow.pl/wpis-52.html ale 2oo nie widzę w programie (pewnie jako impreza "towarzysząca"). 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 juz sam znalazłem http://www.olechow-janow.pl/wpis-52.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) No i kilka maszyn było. Dzięki za spotkanie Edytowane 15 Września 2012 przez Zołza (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Również dziękuję i do zobaczenia przy okazji kolejnego (miejmy nadzieję ciut lepiej zorganizowanego ) 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Impreza średnia ale miło było się spotkać... Edytowane 15 Września 2012 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 niestety nie udało mi się dotrzeć do zobaczenia przy następnej okazji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ska Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 spotkać się zawsze miło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Szkoda tylko że na każde spotkanie przyjeżdża tylko kilku [ stali bywalcy]. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wybiera się ktoś z posiadaczy tych "wolniejszych sprzętów" na Bełchatów 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A kiedy ten Bełchatów ma być? Już znalazłem temat z Bełchatowem 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 oczywiście że tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja odpadam... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja się wybieram, ale najpierw jadę do Łasku i dopiero do Bełchatowa. Wracać jednak będę prosto do Łodzi i było by miło w towarzystwie wracać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zamierzam się tam pojawić. Ale na wspólny start na pewno nie zdążę. Jakby co można mnie łatwo znaleźć, mam na motongu tabliczkę z nickiem 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja też się wybieram, tylko nie wiem gdzie się w końcu spotykamy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 MIron, z tego co wyczytałem to o 12.00 w Porcie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 porobiło się kilka grup, ja jadę 12:30-13 BP na wylocie przy Matki Polki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No i po zakończeniu sezonu. Zbyt wielu z ekipy "wolnobierznych" nie spotkałem ale miło było. Chyba z racji braku chłodnicy w moim motongu, nie rozumiem zawodów pt." palenie gumy" . Albo wiek już mój nie ten i nie te klimaty 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jak pisałem byłem z małą ekipą znajomych czopków z Łasku. Próbowałem szukać kilku znajomych twarzy z forum, ale nie dałem rady wypatrzeć w tym tłumie. A tak na marginesie, to mam taką myśl aby w przyszłym sezonie zorganizować chociaż kilka spotkań chopperów, żeby zwyczajnie się poznać trochę. Tak bez zadęcia na jakieś regularne spotkania. Może to poprawi organizację wyjazdów naszej części forum na jakieś imprezy. Razem ze śmigaczami trudno nam podróżować raczej, a pewnie i im z nami ciężko wolniej się toczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mishka, koncepcja ze wszech miar słuszna. Według mnie, im więcej osób tu będzie zaglądało i pisało, tym prawdopodobieństwo udanej wspólnej ustawki będzie większe 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Zapraszam na zakończenie sezonu motocyklowego przy grilu w sobotę o 17. Mój adres pod nr tel 600 557 457. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi