Micek1968 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jako że powstał wątek "Kto tu jeździ choperami" i do niego w sumie wrzucane jest wszystko co się rusza, postanowiłem założyć oddzielny wątek, gdzie będziemy się umawiać na spotkania, wklejać fotki ze spotkań itd. Fotoreportarz z Giewontu.. Kto nie był niech żałuje : Tym co byli dziękujemy... Mam nadzieję że choć trochę przyczyniliśmy się do pomocy Frankowi, którego mieliśmy okazję osobiście poznać... Kilka fotek... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 zapraszam wszystkich na dni Aleksandrowa 7 lipca (sobota ) będą koncerty rockowa a gwiazdą będzie RAY WILSON 15.00 – pokaz taneczny grup Only For Fun i Lemoniada Gada 15.15 – zespół Aleksandrowianie 15.45 – karaoke z nagrodami 16.45 – koncert zespołu Grzmotersi 18.15 – koncert zespołu PR 19.30 – koncert zespołu Po Sąsiedzku (Bartek Grzanek) 21.00 – koncert Ray Wilson Genesis Classic 23.30 – IV Nocny Festiwal Horroru 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ktoś z Choperów wybiera się w środę na tego grilla do salonu Kawasaki "Moto-Moto" w Zgierzu na 18:00? Można by przy okazji zrobić małe spotkanie (oczywiście jak pogoda dopisze). 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) O, a cóż to za grill? Ja po 18 jestem w domu, a salon mam po drodze. A, ok, już znalazłam Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Patrycja (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 To się pochwal, co znalazłaś, zamiast http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png co to za tajemnice 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 czemu żadna armatura nie pojawia się w czwartki? już słyszałem narzekania z tego tytułu 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Chłopaki zaczynają się wyłamywać, albo zamiast moto, to rowerami przyjeżdżają... Coraz bardziej zastanawiam się nad jakąś armturą, zwłaszcza jak zobaczyłem ten filmik... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 To się pochwal, co znalazłaś, zamiast co to za tajemnice Proszę bardzo http://motocykle-lod...7-sroda-g-1800/ czemu żadna armatura nie pojawia się w czwartki? już słyszałem narzekania z tego tytułu Ja się nie pojawię bo i dzień i godziny mi nie pasują. Arecki, fajny filmik, nie ma to jak być optymistą 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 czemu żadna armatura nie pojawia się w czwartki? już słyszałem narzekania z tego tytułu W tym tygodniu jak pogoda dopisze to się pojawię... 1 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 W tym tygodniu jak pogoda dopisze to się pojawię... fajnie, zapraszam 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Micek ja jestem co czwartek atmosfera jest naprawdę fajna 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 To normalne że na spotkaniach nie zawsze będzie ponad 100 bajków- nie ma się co spinać. A armatury... no co poradzić, geriatryczni nieco jesteśmy to i zebrać się trudniej 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 czemu żadna armatura nie pojawia się w czwartki? już słyszałem narzekania z tego tytułu jak żadna, magna pafcia (chyba nie pomyliłem nicku) była 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 no dobra, możliwe ale raczej nie od 19 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Chłopaki zaczynają się wyłamywać, albo zamiast moto, to rowerami przyjeżdżają... Masz kogoś konkretnego na myśli fajna wietrzypacha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Masz kogoś konkretnego na myśli Nie no, gdzież bym śmiał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Będzie ktoś dziś ? Ja się wybieram z moją biedą. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jeśli mowa o forumowym, czwartkowym, co tygodniowym spotkaniu pod centralem II to ja będę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 no dobra, możliwe ale raczej nie od 19 byłem nieco na boku potem musiałem obić i tylko ślinkę na placka przełykałem , a w tym tygodniu drobna awaria zepsuła zabawę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Odkryłem w naszym regionie ekstra imprezę - Wojewódzkie Święto Truskawki w Buczku 10-12 km na południe od Łasku na koniec czerwca jest od kilku lat organizowany festyn. Stragany z pierdołami do kupienia, wata cukrowa, jedzenie, karuzele i tym podobne. Wieczorami koncerty za free. Impreza trwa dwa dni, zawsze sobota niedziela. W tym roku grali - Horyzonty (o ile dobrze pamiętam), Budka Suflera (+ Felicjan Andrzejczak i Izabella Trojanowska), Bayer Full i Golec uOrkiestra. Straż Pożarna pilnuje porządku, jest gdzie zostawić moto, często na wydzielonym parkingu blisko sceny. Byłem w tym roku i było fajnie. W przyszłym roku zagra między innymi Kombi i Bajm. Jakby przed tą imprezą nawiązać kontakt z wójtem gminy to może by się udało konkretnie przy tej okazji zrobić mały regionalny, forumowy Zlot Truskawkowy Chopperów - ( a może nie tylko) , który by uświetnił imprezę A może ktoś tam już był? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Zlot Truskawkowy Chopperów - dobre, dobre Podoba mi się. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Tyle że ta impreza truskawkowa była 30.06 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 zawsze można się spotkać w sobotę w Aleksandrowie , wiem że kilka osób się wybiera 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 następna taka impreza za rok, jak dożyję , to jej nie przegapię i przypomnę wszystkim, mogę tez spróbować nawiązać kontakt z wójtem i zapodać mu pomysł Truskawkowego Zlotu Chopperów , byłby to jedyny na świecie chyba taki zlot może uda mi się jutro podjechać pod Central II to mogę osobiście opowiedzieć o tym Buczku, jak ktoś przyuważy niebieskiego Shadow'a z obrazka obok - śmiało pytać, ja byłem ze znajomymi (razem nas było 4 Hondy), ale jeszcze kilkanaście różnych moto było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Wybiera się ktoś w niedzielę do Brzezin, w grupie było by raźniej 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi