AndrzejM Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Walimy jednak na Inowłódz, możliwe że tam dołączy do nas para znajomych. Jak chcesz się podłączyć to w sobotę dam znać o której startujemy, pewnie tradycyjnie skoro świt czyli 10-11 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 AndrzejM napisz o której starujecie i jak będziecie jechać. Po drodze się do Was dołączę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Bemol, ruszamy o 11:00, polecimy pewnie na Stryków, Brzeziny, Koluszki, rano przed wyjazdem zerknę jeszcze na forum, napisz gdzie chcesz nas złapać. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 To najlepiej jakbyśmy się styknęli na Orlenie w Brzezinach. Będę tam o 11.20 Jakby się coś Wam albo mnie zmieniło to info na ☎️😉 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 OK, zmienić się może tylko jeśli będzie lało. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Dzięki za wścieczkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Cytując klasyka: dziękuję za wspólną konsumpcję czasu. Miała być rybka ale karczek też smakuje niczego sobie 😃 Do następnej razy. 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 3 godziny temu, pafcio napisał: Dzięki za wścieczkę Jaką wścieczkę ? A tak na poważnie to wiesz że możesz na nas liczyć jeśli chodzi o jak to napisał Bemol "konsumpcję czasu" Ogólnie fajnie było, ale bemol cienko prowadzi, większość drogi powrotnej słońce świeciło mi w oczy (oczywiście żarcik taki) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 58 minut temu, AndrzejM napisał: Ogólnie fajnie było, ale bemol cienko prowadzi, większość drogi powrotnej słońce świeciło mi w oczy (oczywiście żarcik taki) Bo Ty to byś pewnie chciał, z góry z wiatrem i słońce za plecami. No tak się ciągle nie da 😉😁 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 W niedzielę w Pajęcznie impreza, fajne miejsce. Poleci ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Kolego na 90% się wybierzemy, w sobotę potwierdzę, Wstępnie ruszamy około 10:30 z Orlenu w Aleksandrowie. Co prawda mało choperowo bo GS i V-Strom Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Koledzy, nie przejmujcie się, że mało chopperowo. Właśnie dzisiaj odkryłem plamę oleju pod moto. Puściła uszczelka pod czapką tylnego kominka. Czeka mnie akcja wymiany. Bawcie się dobrze. Nie muszę chyba pisać jak żałuję, że nie polecę 😕. Szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 No i się stało, nie przejęliśmy się i pojechaliśmy, dwaj przedstawiciele działu Spotkania Choperów-Cruiserów na mało chromowanych maszynkach 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zazdroszczę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Na lotnisko do Łasku w sobotę ktoś poleci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Halo??? Czy jeszcze tu ktoś jest z posiadających armaturę czy inne choppero, cruisero podobne ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Czuję się wywolany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Jezdem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 No to trochę nas już jest Chyba wypada napisać: nie ilość ale jakość Był ktoś na grillu w Liberty wczoraj ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 No i przez ponad tydzień nikt się nie odezwał. A jak już zajrzał, to taki, co nie był na grillu w Liberty 🙃. Pozdrawiam fanów armatury. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) MIsiek może wszyscy czytają tylko pisać się wstydzą No to może dzisiaj się ktoś wybiera ? Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Za późno przeczytałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 No to może spróbujmy na czwartkowym spocie się spotkać ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 No i się udało na spocie spotkać Niewielu nas było ale jednak Do następnej razy 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Tak że ten 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi