DAJS Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Jutro do Płocka ktoś? Z EZG o 10,25 pod McD jak coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 ktoś coś planuje na sobotę? Pogoda ma być 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Ja planuje Goske do pracy zawieźć i przywieźć hehhehehe niestety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 1 godzinę temu, AndrzejM napisał: ktoś coś planuje na sobotę? Pogoda ma być Jak coś daj znać chętnie polatam w sobotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 no to lecimy, pomyślimy tylko gdzie fajnie że umawiamy się na tym poście nie mając choperów 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 5 godzin temu, AndrzejM napisał: no to lecimy, pomyślimy tylko gdzie fajnie że umawiamy się na tym poście nie mając choperów 😂😂😂😂😂 takie prędkości przelotowe 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Co powiesz na kawę o 9:30 i start przed 10:00? Wstępnie coś w kierunku na/za Kalisz żeby nie było że ciągle na północ. Coś poszukam. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Ok gdzie ustawka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 jakby do kogoś nie dotarło to 9:30 BP na Aleksandrowskiej. Kto się spóźni płaci za kawę pozostałych 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 w sen zimowy wszyscy zapadli ....... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Taaak Pogoda nie zachęca nawet do przepalenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Budzimy się 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 A kto spał? Pozdrawiam wszystkich 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 pozdro 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 24 w Brzezinach topią i 31 też topią w Rochnie ktoś coś z Ezg? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Dominik zdzwonimy się w sobotę wieczorem. Jakie godziny wyjazdu/przyjazdu? Masz jakiś link? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 31.03 u mnie odpada ale ten 24 to czemu nie. Gdzie można zobaczyć jakieś konkrety ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 16 godzin temu, AndrzejM napisał: Dominik zdzwonimy się w sobotę wieczorem. Jakie godziny wyjazdu/przyjazdu? Masz jakiś link? Podeślę popołudniu. Ale na stronie Ebeery jest info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 OK, już znalazłem.10:30 pod M1 (przy stacji Shell). Bemol mnie odpada 13 kwietnia i to mnie boli na 90% dam radę więc widzimy się na kawie. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) to co o 10.30 pod McD w EZG ? 24.03? Edytowane 22 Marca 2019 przez DAJS (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 https://www.facebook.com/events/599472220515902/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Panowie (i ewentualne panie) kto ma chęć na małą kawę przed wyjazdem to myślę że 10 będzie OK. Chwilkę sobie pogadamy, kofeinką się wspomożemy i lecimy topić marzannę ;) 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Jutro jest kolejne topnienie marzanny ktoś się wybiera ? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Niestety tzw uroczystości w rodzinie przeszkodą stanęły 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Witam, Ja zawsze i z miła chęcią gdzieś na spokojnie wyskoczę. W końcu mam Intruza na bardziej "Spokojniejszą" jazdę Dominik muszę przyznać że to Twoja Yamaha i jej dźwięk mnie zainspirowała do zainwestowania w cruisera Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi