AndrzejM Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 masz rację, już za małą czarną 6 złociszy leci 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 1 godzinę temu, AndrzejM napisał: masz rację, już za małą czarną 6 złociszy leci A pić się chce :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Koledzy drodzy, czy ktoś będzie jechał na rozpoczęcie do Atlas Areny z Aleksandrowa???? 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja prawdopodobnie wystartuję także z EZG nie wiem czy nie podłączę się pod jakąś grupę startującą z MC to sie zobaczy jeszcze. Zabieram plecak z osiedla na staffa. Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez crazyy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Panowie, ja tu w sumie jestem nowy i na przykład w Rochnie nie udało mi się nikogo z Was zlokalizować. 🙁 Może dałoby się to jakoś zrobić w Atlas Arenie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Aviator, w Rochnie paru nas było. Szkoda, że nie wiem jeszcze o której podjadę na rozpoczęcie bo można by się umówić tak jak rok temu przed Bodzio ( Pasaż Łódzki ) i wspólnie pojechać. Ale może tak zróbcie? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) MC EZG ??? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez DAJS (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 McDonald w Zgierzu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Wygląda na to, że z Alexa nikt nie startuje....A jak to wyglada w Zgierzu, jest jakaś konkretna godzina wyjazdu spod maca? 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Panowie ja z moim młodym będziemy pod McD w EZG o 10:00. Tam kawa i może coś słodkiego. przy okazji ustalimy co dalej. Bemol, o której planujecie ruszyć się spod Pasażu? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 AndrzejM właśnie się nie ustawiam bo nie wiem o której będę wolny. Także ewentualnie może znajdziemy się gdzieś na miejscu 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 OK 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 To do 10. :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 To może już na miejscu o jakiejś równej godzinie koło czegoś? Na przykład namiotu Moto Pomocni, jeżeli jak zwykle będą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Będę Was wypatrywał gdzieś pod Areną 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Micek1968 napisał: Będę Was wypatrywał gdzieś pod Areną Nie lecisz z MC? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Oj widzę tu duże niezdecydowanie, będziemy się szukać na miejscu. ✋😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Oj Aras nie ma niezdecydowania tylko za dużo chętnych:) Do zobaczenia jutro a jak się nudzisz to dawaj do EZG pod McD. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 No i jak panie i panowie, ktoś się wybiera do Lichenia? http://zlotymotocyklowe.pl/VI-Otwarcie-Sezonu-Motocykli-i-Pojazdów-Zabytkowych-Licheń-2018-2974 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Niestety nad morze lecim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Do Lichenia to ja też się szykuję 😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) a 21,04 do Otwocka ktoś???? https://www.facebook.com/events/347164995786646/362177997618679/?notif_t=admin_plan_mall_activity¬if_id=1524068134094998 Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez DAJS (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Hmm, a o której byłby wyjazd do Otwocka i jaki plan na powrót? 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Chętnie bym do tego Otwocka pojechał. Ale Lola poszła do SPA i jeszcze chyba z dwa tygodnie tam będzie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Coś się zebrać chyba nie możemy.....to może jutro do Dłutowa jest ktoś chętny się wybrać.... 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi