AndrzejM Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 W EZG kilkoro z nas ma być pod stadionem Boruty o 9,30 ;-) Jak pod stadionem, to nie pod MD? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jak pod stadionem, to nie pod MD?tTzw grupa sympatyków Auto Szkoła W2 pod stadionem. ( jak niektórych aura nie przerazi 😀) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 O 9:15 koło McD zbierają się choppery i nie tylko i jedziemy pod Pasaż Łódzki spotkać się z choperami łódzkimi i około 9:45_10:00 jedziemy pod Arenę. A jak ktoś chce jechać bezpośrednio pod Arene to 9:30 pod stadionem Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 O 9:15 koło McD zbierają się choppery i nie tylko i jedziemy pod Pasaż Łódzki spotkać się z choperami łódzkimi i około 9:45_10:00 jedziemy pod Arenę. A jak ktoś chce jechać bezpośrednio pod Arene to 9:30 pod stadionem Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Jak chooperki to podsuwam sie pod MD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Takie małe info, dużo motocyklistów spotyka się też jutro pod Auchanem o 9:30 także kto chętny niech tam podbija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Pewnie w całej Łódzi będą sie spotykać bo w końcu ma być 2500 moto Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 dużo motocyklistów spotyka się też jutro pod Auchanem o 9:30 Mnie po przejżeniu postów wychodzi że pod Auchanem będzie na z 500 Nie wiem czy parking pomieści. 3 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mnie po przejżeniu postów wychodzi że pod Auchanem będzie na z 500 Nie wiem czy parking pomieści. To może spróbujmy się ustawiać w pobliżu salonu Bodzio ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A gdzie tam jest Bodzio ? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A gdzie tam jest Bodzio ? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Na parkingu Pasażu przy AL. JP2 nie da się nie zauważyć 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No to w takim razie koło Bodzia Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Hooo Hooo.. jest tu kto? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja jestem.... Jakby co. 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ja też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 zaglądam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 To trzeba coś obmyśleć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 No właśnie... Może w weekend (niedziela?) jakiś oblot po okolicy... np do Płocka zobaczyć czy ciepła woda w Wiśle 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Widzę, że ja to mam szczęście Jak w niedzielę się umawiają to ja będę akurat z Bluesa nad Odrą wracał 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 a może wspólny wypad do Sieradza na piknik: 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) można i do Sieradza ja jeszcze myślałem o galerii figur stalowych w Pruszkowie i może po drodze jakieś lody w Stolycy http://www.galleryofsteelfigures.com/galeria-pruszkow Edytowane 12 Lipca 2017 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Czwartek, piątek, sobota do południa jestem jak najbardziej na tak, ale na niedzielę niestety są już inne plany. Jak ktoś ma ochotę gdzieś się przelecieć w tych dniach to jestem otwarty na propozycje. Pozdrawiam 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja udaję się na urlop w końcu. Ale po 5 sierpnia piszę sie na obloty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 dawno mnie nie było, ale widzę że bez zmian, ciężko się zebrać Śledzę wątek bo w sobotę lecę na mazury i planuję powrót w niedzielę, jeśli będziecie się gdzieś kręcić na północy to może was dorwę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 co zrobić... sezon urlopowy 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Czy ktoś dziś jedzie gdzieś? chętnie się dołączę. Edytowane 16 Lipca 2017 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi