Bemol Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 jeszcze trochę i też pogadam z bronkiem 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panowie, browarki po powrocie jak najbardziej wskazane 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 I ja się pojawię przy kfc o 8.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Niestety ja muszę odpuścić jutro . Życzę miłej wycieczki!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robszklo Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jutro ktoś chętny na Spałe i okolice Hubal czeka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Słuchajcie... Podobno w niedzielę o 12:-tej w Zgierzu na Mosirze odbędzie się rozpoczęcie sezonu motocyklowego. Była taka informacja w regionalnych informatorach Dni Zgierza. Od razu mówię że nie jest to potwierdzone ale jakby się okazało że to jakaś ściema to jakby pogoda dopisała to gdzieś wyskoczymy na jakiś oblocik. Daleko nie jest więc raczej się pojawię. Edit: Z tego co się przed chwilką dowiedziałem UM Zgierza miał organizować otwarcie sezonu ale się wycofał w powodu braku funduszy... Mimo wszystko podjadę w niedzielę. Edytowane 5 Maja 2016 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Micek jest pościk o tym. Ja niestety do 12:00 mogę nie zdążyć wrócić, natomiast planowałem Opoczno. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 A faktycznie... nie zauważyłem... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Czyli otwarcie bez oficjeli, bez znaczków itd.? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Wybiera się ktoś ? Dwa lata temu w Przysuchej byłem , ale teraz to jest 300 km... http://www.zloty.vulcaneria.pl/ Edytowane 9 Maja 2016 przez Papa Zulu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Cholera, nie zamienię Viragi na Vulkana A tak na poważnie niestety praca, po raz kolejny wchodzi mi w paradę 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 To może w sobotę do Łęczycy? http://motocykle-lodz.pl/topic/11607-zlot-%C5%82%C4%99czyca/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Z wyprzedzeniem zadaję pytanie, kto wybiera się do Koluszek w sobotę 21/05? Jest post o zlocie. Edytowane 13 Maja 2016 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Tym razem się wybieram 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 OK, to przed sobotą ustalimy sobie jakieś miejsce zbiórki, myślę że Orlen przed M1, ale to sobie jeszcze dogramy. Czyli jak na razie: 1. Bemol 2. AndrzejM (możliwe że z plecaczkiem ) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Chłopaki ja z drugiej strony jadę więc nie wiem czy wystartuję z wami czy też zobaczymy się na miejscu. Do zobaczonka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Chłopaki ja z drugiej strony jadę więc nie wiem czy wystartuję z wami czy też zobaczymy się na miejscu Myślę że spotkanie zrobimy sobie na Orlenie przy M1 więc wszystkim będzie "prawie" po drodze 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Chłopaki ja z drugiej strony jadę więc nie wiem czy wystartuję z wami czy też zobaczymy się na miejscu. Do zobaczonka Jak będziesz jechał od drugiej strony to chyba Ci się yadźka nie zdąży rozgrzać 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Za to kosiarkę rozgrzeję do czerwoności i jak zdążę to do was podjadę tylko ustalcie godzinkę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 To może spróbujmy się spotkać o 12.00 na Orlenie przy M1 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Panowie, dajcie mi dodatkowy kwadrans. Możliwe że od rana będę na charytatywnej imprezie i będę się zwijał o 12:00. Potrzebne mi będzie 15-20 minut na dojazd, ale lokalizacja Orlen M1 jest OK 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 AndrzejM jeśli chodzi o wolnobierznych to tłumów na pewno nie będzie więc spokojnie na Ciebie poczekam razem z Fizykiem 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 I podziękować, a jak się zbierzemy to manetki odkręcimy i dłuuuuuuuuuuuuugo, jak szybkobieżni Odpuszczę dopiero przy 100 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Zrobię dokładnie tak samo 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Więc o 12 z małym poślizgiem Bemol weź może jakiś szablon or karton (wezmę nożyczki or ołówek) to czekając na Andrzeja i potencjalnych chętnych może dotniemy wiesz co Edytowane 19 Maja 2016 przez Fizyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi