username Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 No i w końcu się nie zgadaliśmy. Wjazd do Manufaktury jest od 10:00. Może więc umówmy się np o 9:00 pod parkingu koło McDonalda w Zgierzu o 9:30 w Castoramie na Zgierskiej i potem po krótkich pogaduszkach pojedziemy do Manufaktury No chyba że ktoś ma inną propozycję to proszę pisać... . Mi taki plan pasi i się pojawię. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Zgierz zbiera się o 10:00 na parkingu przed wejściem na stadion MOSiR (https://goo.gl/maps/aWGsQxKtFtP2). Około 10:15 wyjazd do Manufaktury. Jak coś zapraszam. cholera, sorki, ale jeśli ze zgierza to może jednak 10:00 pod MOSiR-em? Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ja proponuję 9:30 i 9:45 wyjazd na 10-tą do Catoramy gdzie zabierzemy po drodze kilku naszych i około 10:15-10:20 byśmy wyjechali dalej.... Napisałem w drugim wątku i zobaczymy co tam odpiszą http://motocykle-lodz.pl/topic/11197-rozpocz%C4%99cie-sezonu-motocyklowego-%C5%82%C3%B3d%C5%BA-2016/page-6 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ok mi pasuje Castorama ok 9:45 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej64 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jestem tu nowy pozdrawiam Wszystkich. Podjadę pod Castorame 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ze Zgierza ruszają dwie grupy (dla bezpieczeństwa żebyśmy nie jechali tak wielką kolumną): Jedna spotyka się o 9:30 kolo McDonalda (wyjazd 9:45), przejazd pod Castoramę gdzie około 10:00 spotkamy się z ludźmi z Łodzi i około 10:20-10:30 wyjazd do Manufaktury. Druga grupa wyjeżdża około 10:00 spod Mosiru i jedzie prosto do Manufaktury. Spróbujemy się gdzieś po drodze połączyć obie grupy. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Będę o 10:00 pod Castoramą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Z Górnej ktoś się wybiera ? w grupie byłoby raźniej ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Z Górnej ktoś się wybiera ? w grupie byłoby raźniej ! Dawaj pod Castoramę, przejazd masz prosty a faktycznie w grupie fajniej 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ok mi pasuje Castorama ok 9:45 Miło będzie się ponownie spotkać (Brzeziny2014) 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Na sobotę szykuje się ładna pogoda. Wybiera się ktoś do Lichenia lub w inne ciekawe miejsce? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Może ja bym się wybrał zastanawiam się ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No to podumaj do piątku i daj znać. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Śledzę temat, może się wyrobię 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Cholera, jeden się zastanawia, drugi śledzi temat Jak tak dalej pójdzie to pojadę w towarzystwie samych plastików 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 AndrzejM zależy od tego o której wyjedziecie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Też bym chętnie w waszym gronie pojechał myślę że 9 z hakiem mozna ruszyć żeby nie gonić , ustalić miejsce zbiórki i bujamy ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Dajcie znać o której i gdzie i też się zabiorę ;-);-) Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez Ndz000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jak tak dalej pójdzie to pojadę w towarzystwie samych plastików Wstyd jak h*j,ja bym jechał PKSem...sorry nie wytrzymałem. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Wstyd jak h*j,ja bym jechał PKSem...sorry nie wytrzymałem. Doba, a więc tak, nie wstyd, tylko często inna forma przejazdu. Co do miejsca i godziny, BP na aleksandrowskiej. Spotkanie 9:15, wyjazd 9:30 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) I gdzie w koncu lecimy? Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez Ndz000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Podjeżdżaj na BP na 9:15. Lecimy na Licheń, co do trasy to ustalimy na miejscu. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Alem sie umiał myślę że Andrzej M nie miał nic złego na myśli. Ale do rzeczy: ok 8.30 jestem z kolegą na Auchan przy kfc . 8.45 ruuszamy. Zapraszamy chętnych. Andrzej M dopiero przeczytałem twojego ostatniego posta bo swojego długo pisałem jadąc puchą , pozniej pogadam z kumplem to może dobijemy po prostu akuracik. Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez aras sieżyje (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 I gdzie w koncu lecimy? Bubu, do Lichenia chłopaki lecą więc nie wiem czy Cię nie spali 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Ano właśnie ;-) A tu ciepło ma być I nachodzą mnie szatanskie pomysły na browarning :-P:-P:-P:-P Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez Ndz000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi