Bemol Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 może podjadę zobaczyć jak mu idzie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Micek, a przez Stryków nie bliżej? A to nie chodzi żeby było bliżej 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Jutro 3 Runda Gymkhana Gp 25.07.2015 W klasie motocykli ciężkich jako jedyny na dzień dzisiejszy Choper-Cruiser startuje na Hondzie shadow VT 750 mój kolega ze Zduńskiej Woli. Proszę mu kibicować. LWG Lista zawodników: http://gymkhana-gp.pl/kto-startuje-w-zawodach A o której godzinie i w którym miejscu to może podjadę .....bo chyba żeby sprawdzić z linka to trzeba sie logować Znalazłem juz wiem ,raczej podjade po 14 Znalazłem juz wiem ,raczej podjade po 14 Znalazłem juz wiem ,raczej podjade po 14 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Micek, a przez Stryków nie bliżej? Nie chce mi się gonić do Łodzi, ale jak coś to o której startujesz i z kąd ? Myślę, że ktoś ze Zggierzowni jeszcze poleci ... Może namówię młodego ... Angela ma za duży brzuch Czyli przez Uć (przeczytałem SMS-a) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Jakby ktoś coś jutro ze Zgierza to spotykamy się o 11:45 przy FSO koło McDonalda w Zgierzu. O 12:00 wyjazd do M1 w Łodzi gdzie spotkamy się z resztą grupy. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Fajny zlocik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Kto nie był niech żałuje GALERIA -> http://pancernelochy3.web-album.org/album/35598,zlot-w-brzezinach 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Byłem i nie żałuję, Micek and company, dzięki za towarzystwo . Fizyk, starosta jako plecaczek chyba się sprawdził ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Kto nie był niech żałuje Racja, niech żałuję, tylko czy mi się wydaje czy też faktycznie są duble w zdjęciach? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Racja, niech żałuję, tylko czy mi się wydaje czy też faktycznie są duble w zdjęciach? Wydaje Ci się Zdjęcia są z dwóch aparatów więc może dlatego... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Fajne foty Dzięki. Mamy dowód, że byliśmy w kościele, a nie na d... . Dzięki za przelot, młodemu się nawet podobało . LwG. P.S. Pozdrowienia od Jędrka dla Jarka (kiedyś Go uczył). Edytowane 28 Lipca 2015 przez Papa Zulu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Fizyk, starosta jako plecaczek chyba się sprawdził ? Oj sprawdził sprawdził i pięknie machał publice do tego przez całą drogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Czy ktoś leci?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 W Szadku 8 sierpnia 2015 organizowany jest Pierwszy Piknik Motocyklowy. Organizatorzy zapraszają do wspólnego biesiadowania - ma być dla nas bardzo atrakcyjnie i nikt nie ma wyjść głodny hehe, zobaczymy ja się wybieram, ktoś chętny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) To rzut beretem jak pogoda wytrzyma to pewnie polecę bo maszyna wreszcie zaczyna normalnie pracować Edytowane 31 Lipca 2015 przez Mishka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robszklo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Fajne by było pojechać grupą godzina i miejsce wyjazdu do dogadania czekam na info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawat152 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Fajne by było pojechać grupą godzina i miejsce wyjazdu do dogadania czekam na info Niedziela 02.08.2015 zaczynamy od godz 13 trasa wstępnie Uniejów (bo tam tylko coś się dzieje) ale temat otwarty, kontakt 606991413 Adam (kontakt tylko telefoniczny) Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez krawat152 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Trochę się zagubiłem, mówimy o Bałtowie, Szadku czy planujecie przelocik dziś? Jeśli dziś to skąd ruszacie? Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dajcie znać gdzie zbiórka może bym poleciał z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dajcie znać gdzie zbiórka może bym poleciał z wami Cześć Paweł, oni ruszają z okolic szpitala Kopernika, ja się z nimi umówiłem że dołączę z rynku w Aleksandrowie. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robszklo Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Wypad na spotkanie motocyklowe w Szadku. Spotykamy się 8 sierpnia o godzinie 13 pod wejściem do ogrodu botanicznego róg krzemienieckiej -konstantynowskiej do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 mnie to interesuje raczej,o której macie w planach powrót z Szadku ? bo pewnie na wyjazd i tak się nie wyrobię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wypad na spotkanie motocyklowe w Szadku. Spotykamy się 8 sierpnia o godzinie 13 pod wejściem do ogrodu botanicznego róg krzemienieckiej -konstantynowskiej do zobaczenia jak się nie roztopię to podjadę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 O ile nic się mię zmieni to też będę 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Leci ktoś dziś do Widawy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi