pafcio Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Normalnie zsiada i zmienia kierunek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Jeszcze trochę czasu jest, myślę że się uda zebrać Gregor daj jakiś namiar na ten kask Roberto a skręcać w tym laczku dasz radę ? LS 2 FF386 kupiłem na Limanowskiego Ja też lecę do Lichenia i Częstochowy się pomodlić. I Ja chcę na kawkę do Kolumny! Edytowane 21 Lutego 2015 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) I ja wbijam się na zlot Gwiaździsty a Licheń pewnie też Edytowane 21 Lutego 2015 przez JarekC3 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wszystko zależy od pogody i czy będzie wolne... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jak dojdę do siebie po weselu córki (18.04)... to do Lichenia z Mańkiem i ekipą chętnie polecę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 LS 2 FF386 kupiłem na Limanowskiego Ja też lecę do Lichenia i Częstochowy się pomodlić. I Ja chcę na kawkę do Kolumny! W drodze powrotnej ?? możemy polecieć na skróty do Łasku ,na kawkę tak bo Ci sie przyznam po powrocie z Rumunii byłem jakoś w nastepny weekend w Kolumnie na kawie i deserze i od tamtej pory nie jem słodyczy 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 A kiedy będziesz miał niunie gotową? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Felge dziś zawiozłem do malowania odbiorę za tydzień i zakładam i zostanie mi jeszcze sprzęgło do wymiany to pół dnia , myślę że 15 no maks 20 marca spieszę się bo widzę że co dzień coraz cieplej i dowiaduję się że już ten trochę polatał a to tamten i już się sprężam bo mnie też korci 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Noo pająki w wydechu wypaliłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ktoś z wolnobieżnych się wybiera ? http://motocykle-lodz.pl/topic/9027-parada-na-piotrkowskiej-26032015/ 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jeżeli praca pozwoli to chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak tylko uda mi się wybudzić moto ze snu zimowego to będę na 99%. Oby tylko pogoda dopisała.. (to ten brakujący 1%) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Jak nie będzie padać to też się zamelduję Edytowane 24 Marca 2015 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A w ogóle to spotykamy się wcześniej w jakimś konkretnym miejscu czy na placu będziemy się szukać? Jakieś propozycje? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 To zapodaj jakieś propozycje bo w Zgierzu niema też żadnej zbiórki 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja będę jechał prosto z roboty... Nie wiem czy nasi z motocykle-zgierz będą jechali i czy będą robili jakąś zbiórkę w Zgierzu. Myślałem bardziej o zbiórce armatury gdzieś w Łodzi. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Gdzie ,kiedy 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Nie wiem... Może stacja Statoil koło centrum ABC na Zgierskiej koło Rynku Bałuckiego o 17:15 (17:30 wyjazd)? Niech jeszcze ludzie się wypowiedzą może ... PS. Widzę że nie zainteresowania za dużego nie ma więc spotykamy się na placu Edytowane 26 Marca 2015 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jak ktoś leci do Częstochowy 12.04. to zbieramy się przed Matką Polką o 8.00.Jak będzie pogoda . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Może się wybiorę, ale tydzień później zapewne jeszcze raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wyjazd to będzie ale chyba na sankach 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Słuchajcie jaką firmę polecacie jeżeli chodzi o zakup spodni i kurtki motocyklowej?? Oczywiście chodzi o skórę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Słuchajcie jaką firmę polecacie jeżeli chodzi o zakup spodni i kurtki motocyklowej?? Oczywiście chodzi o skórę zależy jaki rodzaj kurtki i szukasz. Wolf ma ramoneski w zacnej cenie. Generalnie wszystkie sklepy łódzkie posiadają w ofercie skóry. 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja mam fajna skórę ale w niej już nie jeżdżę lezy od 2 lat w szafie jak się przesiadłem z chopera na cruzera ,jakbyś chciał to foty na priv 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja mam już trzeci sezon z firmy LEDMAR, w maju będą na bajzlu. Nie są tanie, ale za jakość trzeba zapłacić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi