Roberto-pol72 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No pięknie z forum hądy byłeś czy na własna rękę ? 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) No pięknie z forum hądy byłeś czy na własna rękę ? Shadow Owners Club A w piątek do Sielpi. Edytowane 2 Października 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wybiera się ktoś do Skierniewic z wolnobieżnych? http://motocykle-lodz.pl/topic/8144-skierniewice-zako%C5%84czenie-sezonu-5102014/ bo ja z rodzinką planuję zajrzeć więc 3 moto już jest... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Prawdopodobnie ale na 100% wiedział jak wrócę do Polski .......ode mnie też trzy to znaczy Ja mój brzuch i wątroba jako trzecia osoba. Fizyk skąd u Ciebie 3 moto ??????????? Edytowane 2 Października 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Fizyk skąd u Ciebie 3 moto ??????????? 1. moto- ja i córa 2. moto- żonka i syn 3. moto- brat Dzieci jeszcze za małe na dłuższe wypady więc z reguły jak mnie widzisz jestem sam ale od nas do skierniewic niedaleko więc może się uda wybrać w komplecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Góry Sowie weekendowo Łódzka ekipa w Sielpii Pomysł na wakacje 2015 http://pawjeu.blogspot.com/ Edytowane 2 Października 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawat152 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wybiera się ktoś do Skierniewic z wolnobieżnych? http://motocykle-lodz.pl/topic/8144-skierniewice-zako%C5%84czenie-sezonu-5102014/ bo ja z rodzinką planuję zajrzeć więc 3 moto już jest... Witam, czy jest przewidziane jakieś miejsce startu i godzina? podczepilibyśmy się dwoma moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Właśnie się dowiedziałem że z przyczyn ode mnie niezależnych muszę zrezygnować z wyjazdu więc sorki za zamieszanie. Co nie zmienia faktu że pogoda ma być cudna wiec wszyscy chętni mogą się np na orlenie przy M1 ustawić wyjazd o 14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja tez odpadam muszę zostać w Szwecji do czwartku 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Ktoś leci do Skierniewic ??? Jak są chetni to tak jak pisał Fizyk spotkajmy się na orlenie przy M1 o godz.14.00 Edytowane 5 Października 2014 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ktoś wybiera się do Dłutowa http://wydarzenia.mo..._wydarzenia=135 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Co tu taka cisza ??????????????? pany 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Chyba sezon zakończony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Sezon zakończyłem 21-10-2014 ze stanem 12,900km w tym sezonie, sprzęt jest już w ciepłym garażu i czeka na dalsze uzbrajanie i przeglądy, wymiany płynów na sezon 2015. Do zobaczenia wiosną... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 My z chłopakami też zrobiliśmy zakończenie sezonu .... i też drobne naprawy i modyfikacje teraz 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Mała kawka wczoraj na rynku w Łowiczu 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Widziałem w innym temacie że się wybierają na łyżwy na Retkinię jakby ktoś był chętny to będę w niedziele w godz 15-17 to mozna chyba tam wypić kawkę i porozmawiać ,hej 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Robert robimy plan na chorwację 2015? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Gregor oczywiście że tak możesz już coś planować gdzie i jaką trasę co powiesz na start 20 Lipca 2015 ?. Słuchaj a może weż też pod uwagę że może byśmy zdobyli NORDCAPP jest to najdalej na Północ wysunięty skrawek ziemi ,ciepłą Chorwację zawsze można odwiedzić nawet autem ale pojadę z miłości do Ciebie tak gdzie Ty zechcesz hahaha 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Termin mi pasuje.Jeśli chcesz Nordkapp to nie ma problemu z Tobą nawet na koniec świata. To ja chorwację bym zaliczył w czerwcu. A jak myślisz ile moto na norge byłoby najlepiej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Grzegorz i Robert - to i ja się przyłącze jak pozwolicie . Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Niema sprawy słuszna decyzja !! zapraszamy Robert vel Bliźniak Gregor nie wiem ja nie mam nikogo a masz kogoś chętnego ? to dawaj będzie nam raźniej Myślę że NordCapp będzie lepiej wyglądał w moto-życiorysie a jak chcesz to po powrocie możemy pojechać autami do Chorwacji 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bliźniak super by bło jak z nami polecisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) O to orientacyjny plan przejazdu Wyjazd Łódz - Gdynia PL - Stochkolm S- Sundsvalla S- Nordcapp N- Rovanieni F( odwiedzimy Mikołaja jak jest na urlopie w lato ) - Helsinki F prom do Talina to jest już Estonia -Łotwa - Litwa i Łódz powrót po mimo tylu państw będzie tańszy wiadomo kraje Bałtyckie tańsze paliwo km około 5300tyś. Jazda oczywiście bez szaleństw ja rezerwuje 10 dni na wyprawe A i jeszcze jedna zasada zaczerpnięta z ostatniej wyprawy z Rumunii ! ...żadnych żon ,dziewczyn i kochanek wyprawa czysto męska !! Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Koszty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi