aru13 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Niezła wyprawa Roberto, za***iste zdjęcia pozdr 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 aru13 ...........fenks ,spasiba,danke 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Roberto już po urlopie dawno ale żeby czasu było to raczej ciężko co za rok W niedziele planuję polatać mam nadzieję że się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Żeby tylko była pogoda to spotkamy się w Kolumnie na kawce będzie po równo dla każdego 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jak coś to daj namiary spotkania, tylko że mi pasuje od rana raczej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Tutaj wpadamy na kawkę i coś słodkiego , ale z rana to trochę za wcześnie bo ja to o 10 wstaje dopiero .......bo mam urlop https://www.google.pl/maps/dir/51.6126316,19.2069779//@51.6123008,19.2024205,16z/data=!3m1!4b1!4m3!4m2!1m0!1m0?hl=pl 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 no to nie tym razem ja muszę się najeździć więc ruszam od rana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Mareq pewnie że tak trzeba trzeba ja właśnie wróciłem z Kolumny byłem tam z 2 godz zpiłem kawke i zjadłem lodzika dużego 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Widawa zaliczona, znaczków brakło, zupka cieniutka... Ale najważniejsza jest ekipa z jaką byliśmy... Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez krzysiu421 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ktoś leci na Inowłódz? . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jak nie będzie padać to jadę z plecaczkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Kofi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Kofi widze ze Cie zainteresowalem :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
username Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Pogoda ma sprzyjać, więc rozważam, żeby się przejechać do stolycy z wizytą. Ktoś jeszcze by leciał? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Kofi widze ze Cie zainteresowalem :-) no jest znaczek HD i już mi się oczy cieszą, ale mnie nie będzie niestety, jadę w drugą stronę PL Dober zrób jakieś fotki z imprezy Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Kofi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 zrobię, zrobię. nie będzie to profesjonalne, ale zawsze jakaś baza poglądowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 W Liberatorze byłem przy okazji przejażdżki HD Ironem 883 - fajne, klimatyczne miejsce! Na fanów będzie czekała na pewno dobra zabawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A tu dwa surowe filmiki z Rumunii .....zlecił bym komuś chętnie do obróbki bo mam z 15 filmów około 25GB i żeby zrobić jeden koło 1,5godz 2 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Gratuluje podróży... i zazdroszczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Dzieki za rok ruszamy najprawdopodobniej do Chorwacji i jednego byśmy przygarneli bo juz wiemy ze za duża drupa jest nie dobra 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Mapy już kupione 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Mapy już kupione 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Nie trzeba Map Byłem w tym roku samochodem więc może w przyszłym motorem.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jedzie ktoę do Bełchatowa ?? Ja 2 tyg w domu nie byłem i nie oglądałem moto to chętnie bym się wybrał 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 piątek-niedziela góry Sowie i 700 km nakręcone 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi