aru13 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 aru13 to wyglada na to że nie warto szukać żony Mi wystarcza moja sucz suzi co za lizus z niego może się trafi jak ślepej kurze ziarko 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 A ktoś latał dziś bo Username do mnie dziś dzwonił ale ja nie mogłem 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Ja ,po dolinie baryczy plus zamek w Żmigrodzie ok.570 km. Edytowane 14 Maja 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
username Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A ktoś latał dziś bo Username do mnie dziś dzwonił ale ja nie mogłem Ostatecznie sam obleciałem ~270km uciekając cały czas przed chmurami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 może kogoś zainteresuje http://www.wfm.pl/index.php 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Do W-wki bym podskoczył bo na moto to jeszcze nie byłem .. ale niestety w weekend pracuje 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 W ten weekend to do stolnicy najszybciej chyba się dopłynie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 wracam po dwóch tygodniach do domu i co czytam wrrr że ma padać ale jestem zły już od 3 tygdoni zero jazdy 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 wracam po dwóch tygodniach do domu Trzeba było nie wyjeżdżać 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Trzeba było nie wyjeżdżać Wtakim razie będę sie stołował u Ciebie mam nadzieje że dobrze gotujesz 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Hmm.... i z tym gotowaniem to jest uno picolo problemo 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 capito ,capito dlatego nadmieniłem ,ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyś zabierał mnie do restauracji 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jak znajdziesz sponsora to choćby codziennie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Lecimy jutro do Kolumny na kawke ? 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja jestem za 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) zapodaj jakąś godz mi pasuje każda bo jestem w domu do poniedziałku ,tylko musze podjechać jeszcze do Łodzi to albo wcześniej albo później po wczoraj wróciłem i nie było nic zimnego do picia wiecsię wybrałem mówię sobie tylko do Aleksa po napój ale jak odpaliłem niunie to od razu zrobiłem strzała do Łodzi na rundkę jakby co to będę tam miedzy 16-17 Edytowane 23 Maja 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Roberto-pol72 - Przepraszam ale w nocy miałem pilny wyjazd dopiero wróciłem - ,może jutro połączymy kawę z jakąś traską Edytowane 23 Maja 2014 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Robert niema problemu praca najważniejsza , ja i tak miałem być u niego i byłem , a powiedz mi lecisz do Wieruszowa ? ja jutro jestem umówiony na godz wymianę opony z przodu i jakbyś chciał polatać to daj znać jak bym tu nie odpisywał to na eska puść 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Roberto-pol72 - Wieruszów za tydzień - jadę tam obecność obowiązkowa Jutro jak nie będzie padać latamy Ktoś sie wybiera do Mieleszynka ??? może się gdzieś umówimy i razem pojedziemy. http://motocykle-lodz.pl/topic/7073-mega-spot-2014-3105-01062014/ Edytowane 28 Maja 2014 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) W sobotę lecimy do Wieruszowa Jak jest ktoś chetny się przyłaczyć to spotkajmy się o godz 10.00 tutaj: miejsce : http://goo.gl/maps/FBL4B Pabianice ul.Łaska 11 - LIDL http://motocykle-lodz.pl/topic/7073-mega-spot-2014-3105-01062014/ Edytowane 29 Maja 2014 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) U mnie lipa ,w sobotę będę jeszcze pod Warszawą nie wiem kiedy do chaty wrócę,jak w miarę wczesnie to wsiadam na moto i dojadę koło południa Robert jakby coś się miało zmienić puszcze eska Edytowane 29 Maja 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Roberto-pol72 to spotkamy sie na miejscu Jak jest ktoś chetny się przyłaczyć to spotkajmy się o godz 10.00 tutaj: miejsce : http://goo.gl/maps/FBL4B Pabianice ul.Łaska 11 - LIDL 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wiem, że trochę późno, ale jakby ktoś nie jechał z chłopakami do Wieruszowa a chciałby parę chwil spędzić na moto to zapraszam jutro o 14.30 na Orlen przy M1. Stamtąd pojedziemy na festyn( na rzecz walki z nowotworem u dzieci ) na Kalonce. Tam postoimy przez ok. 2 godziny i później robimy co chcemy. Plakatu nie potrafię wkleić 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) A jakby ktoś chciał z choperowców-cruserowców jutro się spotkać to jedziemy jutro też na festyn organizowany w SP w Zgierzu. Spotykamy się przed 9:00 pod dawnym bistro FSO (zaraz za McDonaldem w Zgierzu po prawej stronie). Potem jedziemy na festyn. Trochę postoimy, powozimy dzieciaki po placu, coś tam zjemy, a potem pewnie jakiś oblot po okolicy. Jakby ktoś chętny to zapraszam... Edytowane 30 Maja 2014 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Micek, Ty mi tu konkurencję robisz 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi