Bliźniak Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 O 12:00 ruszamy ze Zgierza... Spotkajmy się może na Placu Wolności w Łodzi (na początku Piotrkowskiej) o 12:20. O 12:30 wyjazd z placu. OK jestem 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 jest ktoś chętny na mały spacerek teraz zaraz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Miqul... Teraz to włąsnie wróciliśmy z fajnego oblotu w okolice Tomaszowa... Fotki tu -> http://www.micek1968.web-album.org/album/31162,majowka-2014 Szkoda tylko że nie było nas więcej tzn tak jak spotkało się nas przy okazji grilla... Edytowane 1 Maja 2014 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Mam pytanko czy ktoś zna jakiegoś tapicera, który zrobił/przerobił siedzenie pasażera oraz oparcie kierowcy do mojego intruza?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 wspomnienia z weekendu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No no no, kofi ależ Ci się taksówkarz przytrafił 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 No no no, kofi ależ Ci się taksówkarz przytrafił 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumpy Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ach ten marketing HD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Oj, czyżby wolnobieżni trochę przysnęli ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Nie..tylko pogoda dziś jakaś taka nijaka 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 I tak lepsza niż w prognozie Idealna na kosmetykę mojego Czarnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kofi, moja Lola po majówce aż prosi się o kosmetykę. Czy idąc z rozpędu również Loli byś nie wypucowała ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 wspomnienia z weekendu Z japanami to jak z dziwkami, idziesz, używasz, wychodzisz. A z Harrym jak z żonką, trzeba dbać, pantoflować a i tak nie zawsze da. 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 aru13 to wyglada na to że nie warto szukać żony 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 czyli posiadanie żony jest przereklamowane ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Z japanami to jak z dziwkami No to jesteś mi wrogiem, mojemu japończykowi hd to może wydechy czyscić I to tez pod nadzorem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kofi ,aru13 mimo że użył słowa" dziwka" do określenia japończyków to raczej pochlebnie sięo nich wyraził 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) To wolicie dziwki od żon???? Jak dobrze,że mogę obyć się bez obu:D Kofi, moja Lola po majówce aż prosi się o kosmetykę. Czy idąc z rozpędu również Loli byś nie wypucowała ? Trzeba było podjechać, od pierwszej majówki taka stoi? Edytowane 11 Maja 2014 przez Kofi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kofi znowu nie chwytasz bajerki a czy ty ciągle w kółko jesz szynkę salcesonik tez bywa dobry 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Bajerka,.. to jak to jest u was pochlebnie o facetach??? Jeśli chodzi o km to u mnie nie ma monogamii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kofi chciałem ci się pierwszej pochwalić. Wracam dzisiaj z trzydniowej imprezy choperów w Antoninie a tu niespodzianka biega 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kofi chciałem ci się pierwszej pochwalić. Wracam dzisiaj z trzydniowej imprezy choperów w Antoninie a tu niespodzianka biega Kiedy mogę Was odwiedzić?? P1030801.JPG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kofi chciałem ci się pierwszej pochwalić. Wracam dzisiaj z trzydniowej imprezy choperów w Antoninie a tu niespodzianka biega P1030801.JPG co za lizus z niego 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kiedy tylko pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kiedy tylko pasuje Już bym chciała, ale dopiero w sobotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi