Fizyk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzięki za latanko wszystkim obecnym z przygodami ale dotarliśmy (przygody zapewnione gdy organizator zapomnij drogi ) Kadmon zapodaj fotki z pominięciem tych co Bemol robił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzięki za wspaniałe towarzystwo,super atmosferę i przejażdżkę - Bronisławów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Miqul.. coś Ty dziś wyczyniał to ja nie wiem... dojechałeś w końcu czy jednak nie na tego grilla? Parę fotek z grilla http://micek1968.web-album.org/album/31084,grill-flm-27-04-2014 Szkoda że się nie dogadaliśmy, tak jak pisalem w sms, potem sam się zakręciłem i pojechalem na uroczysko zamiast na Latawcową ale koniec konców bylem jak to sie mowi "pogasić świeczki" Widze że ekipa była zacna, szkoda że nie udało nam sie spotkać Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
username Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzięki wielkie za przejażdżkę i do następnego Micek, widzę, że nawet niezłą fotę mi strzeliłeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dziękuję za przelot miło było poznać i do następnego razu 1 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Również, dziękuję za wspólne towarzystwo. właśnie mialem wołać o fotki żeby sobie do końca zj***ć humor ,ale widzę że i tak niema najładnieszego motóra bo stoi w garażu u mnie Roberto, tak piszesz bo mojej Loli na zdjęciach nie widać Następną razą trzeba do Bronisławowa na rybkę się wybrać. Fizyk, masz coś naprzeciw moim zdolnościom fotograficznym ? Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 motóra bo stoi w garażu jak w muzeum jakowymś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 nawet lepiej niż w muzeum , płaczecie że pogoda zła że może będzie padać a co ja mam powiedzieć ,własnie ulepiłem dla was bałwanka 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Robert to gdzie Ty jestes ze taka pogoda za oknem??? za moim swieci sloncie...narazie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Cudny bałwanek Nieźle zasypało w Aleksandrowie U nas na szczęście słoneczko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Siwy Voss (Norwegia) ,Fizyk no nie żle sypie w Aleksie idę po sanki Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Roberto, ale Ty masz pomysły?! Sezon rozpoczęty, ludzie śmigają a Tobie bałwany w głowie !! 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Bemol ha ha ha dobre , a wiesz co teraz to nie pisze że spotykamy się na ,tylko że robimy grilla i kiełbasa jest gratis to wtedy będziemy mieli komplet do polatania ,bo bez kiełbachy to nikt się nie wstawia też macie takie odczucia 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 bo bez kiełbachy to nikt się nie wstawia no to wyszłam na głodomora jakiegoś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 pasujesz do reszty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 no ludzie nie bierzcie tego do siebie to był żarcik ,dobra czas zmykać do kraju 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 no ludzie nie bierzcie tego do siebie to był żarcik wrażliwa jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Roberto, ja kofi obserwowałem ma smykałkę do interesu nie inwestując nic całkiem nieźle się obłowiła 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Taki interes to ch... nie interes ,mój dziadek miał ch... ,to był interes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 haaa znowu zmienię miejsce na liście ?? coś tam zainwestowałam dyskretnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 to mówisz Bemol że ledwo przyszła a już interesy kręci to pilnuj ją oj pilnuj bo nas sprzeda i nie będziemy wiedzieli nawet za ile 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Czy jest ktoś chętny jutro na moto spacer - traska do ustalenia 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dziś z kumplem lecimy na Spałę i Groty Nadgórzyckie, może jeszcze tamę w Smardzewicach (ogólnie okolice Tomaszowa)... Wyjeżdżamy koło 12:00 więc jakby co to możemy się gdzieś po drodze spotkać jak ktoś chętny. Przed wyjazdem sprawdzę wpisy na forum, a jak nie to dzwońcie ma phona. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Micek1968 - chętnie się przyłącze to gdzie się spotkamy Edytowane 1 Maja 2014 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 O 12:00 ruszamy ze Zgierza... Spotkajmy się może na Placu Wolności w Łodzi (na początku Piotrkowskiej) o 12:20. O 12:30 wyjazd z placu. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi