zduneeek Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 To Ty byłeś ?! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No ja ,teraz chyba podejdziesz sie przywitać 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zduneeek Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) musze w okulary zainwestowac... sorka... Edytowane 22 Marca 2014 przez zduneeek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dzięki za latanko ,ja prosto do teatru i teraz wróciłem. Roberto moja się o ciebie pytała i pozdrawia . BTW . trzej muszkieterowie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Gregor STG dzieki za pozdrowionka od żonki ,też ją pozdrów .Mówisz że się pytała tak jej zapadłem w pamięci Mam nadzieje że sztuka była ok 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 a pamiętacie wahadłowiec ??? 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ta i te baterie słoneczne . Na niedzielę zapowiada się upał . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ta i te baterie słoneczne . Na niedzielę zapowiada się upał . Wiec trzeba będzie moto przewietrzyć żeby się nie zapociło w garażu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Pany to co w sobotę latamy ? jak będzie pogoda bo w niedziele nie mogę bo w południe już do pracy muszę spadać, tama Sulejów ??? 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 o 11.00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ok to w sobotę o 11.00 spotkajmy się na ORLEN-ie na ul.Brzezińskiej przy M1 proponuję traskę : Brzeziny, Koluszki ,Tomaszów ,tama Smardzewice , Sulejów ,Ręczno , tama Zalew Cieszanowicki , Rozprza ,Piotrków Try , Zalew Czarnocin ,Rzgów , Łódź ok 200 km jak poprzednio poniżej traska https://maps.google.pl/maps/ms?msid=206289198826904543544.0004f569e25102826f8a6&msa=0 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 jestem za 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Siema. W sobotę jadę w innym kierunku i juz planów nie zmienię ale żałuje trochę bo bedziecie w "moich" okolicach. W Sulejowie polecam "Podklasztorze" http://www.hotelpodklasztorze.pl/ , przed Sulejowem obok stadionu w miejscu zwanym "Polanka" można zjeśc przy trasie w niewielkim ale urokliwym barze nad Pilicą. W Ręcznie jeśli odbijecie troszkę w lewo na Przedbórz to w miejscowości Bąkowa Góra jest do obejżenia "zamek Bąka" niewielkie ale fajne ruiny , można pozwiedzać i z regóły własciciel nie ma nic preciwko ale trzeba spytać To tak gdybyście chcieli w te miejsca podjechać. Pozdrawiam LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Szkoda że nie zmienisz planów bo byś był naszym super przewodnikiem po okolicy Było super dzięki za doborowe towarzystwo. Zrobilismy 230 km relaksującej traski i już o 18.00 byłem w domku na gorące ciasto. Do zobaczenia w sobotę. Edytowane 30 Marca 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam, czy jest ktoś chętny na dzisiejszy moto spacer . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooby Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ehh! Dzisiaj akurat inne plany :-(. Wczoraj troche polatalem w okolicach Zygr. Jezeli moja 500 dotrzyma kroku to chetnie nastepnym razem :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 To do następnego razu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Szkoda że nie zmienisz planów bo byś był naszym super przewodnikiem po okolicy Polecam sie na przyszlość, LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Równirz dzięki za traske a już myslałem że dostaliście szlaban na moto i kompa Grzesiu czekamy na zapodanie traski 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No więc tak. Spotykamy się w sobotę o godz.11.00 przy salonie Bursiak na Pabianickiej i ruszamy do ... cdn. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No więc tak. Spotykamy się w sobotę o godz.11.00 przy salonie Bursiak na Pabianickiej i ruszamy do ... cdn. Ja proponuje trasę: Pabianice , Dłutów ,Bełchatów , Wawrzykowizna , Góra Kamieńsk , Kleszczów taras widokowy na kopalnie , Chabielice tu też jest gdzieś taras widokowy , Szczerców , Buczek , Łask , Kolumna i Kawka w jedynym słusznym miejscu https://maps.google.pl/maps/ms?msa=0&msid=206289198826904543544.0004f620372932c535b79&dg=feature Oczywiście to jest tylko propozycja 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Super traska,lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 traska ciekaw czy ktoś dołączy bo jak była zima to wszyscy sie rwali do jazdy 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja chętnie bym do was dołączył lecz mogę tylko w niedzielę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Podziałajcie coś koledzy z tą pogodą co by można było od przyszłego tygodnia polatać. Wracam z wakacji i mi juz strasznie do jazdy tęskni.... Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Kofi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi