Gregor STG Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Poczekajcie na mnie, też będę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dzięki za latanko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8f7a0ec0e7e82d05.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dzięki za wspaniałe towarzystwo i super atmosferę, do następnego! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Bemol, Kadmon gdzie się nie spojrzę tam wy za chwilę będę się bał otworzyć lodówkę Fizyk, Ciebie też powoli zaczyna być pełno Ale pamiętaj, że dla dobrego towarzystwa....... 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 wypadzik ok Bemol słyszałem że ostatnio zmarzłeś i że teraz dopiero w czerwcu się wybierzesz na 200 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadmon Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dzięki za latanko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8f7a0ec0e7e82d05.html No i żal mi ... ściska, że nie pojechałem, ale dotarłem do domu przed pierwszą w nocy, tak dramatycznie przemrożony, że dzisiaj dopiero ok 11.00 zacząłem czuć w pełni palce i wygrzebałem się z łóżka. Zastanawiałem się przez chwilę, czy by Was nie ścignąć gdzieś na trasie ale ... nadrobię przy kolejnej okazji. 0 Cytuj -- Pozdrawiam, Kadmon Verbum sapienti sat est. Yadwisienka V-Star 1100 Silverado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Bemol słyszałem że ostatnio zmarzłeś i że teraz dopiero w czerwcu się wybierzesz na 200 Twoje niedoczekanie Edytowane 9 Marca 2014 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Chętnie przyłączyłbym się z Wami na następny wypad, jeżeli jest taka możliwość. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Bferenc miej oko na temat i dobijaj do grupy jak cos sie bedzie dzialo z tego co wim to otwarte forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Zgadza się,że otwarte ale kultura wymaga żeby się zapytać i zapowiedzieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Zanosi się na to, że w tym sezonie wolnobieżni spotkają się więcej niż dwa, trzy razy 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Rozkręca się ekipa ,poczekaj jeszcze z rok a trzeba będzie sie zapisywać na wspólną przejażdżkę z miesiąc wcześniej 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Rozkręca się ekipa ,poczekaj jeszcze z rok a trzeba będzie sie zapisywać na wspólną przejażdżkę z miesiąc wcześniej Prorok ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jak będzie pogoda to lecimy w niedzielę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jak będzie pogoda to lecimy w niedzielę. Niestety pogoda w niedziele ma być do bani:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Może sobota ? meteoprog pokazuje, że ma być jeszcze w miarę. Spojrzałem jeszcze na meteo.pl i tam już tak ładnie nie jest Edytowane 13 Marca 2014 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Fajnie że pogoda sie pokrzaniła na weekend bo ja jestem przeziębiony i nie będzie mi żal że sobie gdzieś pomykacie 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 ..... jestem przeziębiony i nie będzie mi żal że sobie gdzieś pomykacie Taaaaa najważniejsze to dobre samopoczucie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Może sobota ? meteoprog pokazuje, że ma być jeszcze w miarę. Spojrzałem jeszcze na meteo.pl i tam już tak ładnie nie jest No cóż patrząc na prognozę pogodę nie wygląda ona zachęcająco. Opady deszczu:/ i od 4 do 7 stopni wrrr:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Roberto bez ciebie ani dziś ani jutro nie pojedziemy więc zdrowiej nam szybko! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Gregor STG chociaż ty jeden jesteś dobry kolega że beze mnie nie pojedziesz ,wrzuć jakieś foteczki dla osłody tej pogody 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 W poniedziałek jadę oglądać sprzęt dla mojej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 ty bierz moto a dla mnie ta lalka z niego 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ma ktoś jakieś informacje na temat INTRUZOWNIA 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 19-22.06 .2014 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi