miqul Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dłutowskie zakończenie sezonu było tylko dobrym początkiem kolejnego dnia na 2oo.Dzięki Pafcio za jak zwykle udany wypad.Bemol fajnie było cię w końcu zobaczyć w tym sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dłobiazg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 miqul i vice versa 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam wszystkich i do zobaczenia na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Mam pytanie, czy wolnobieżni nie mieliby ochoty spotkać się przy piance i porozmawiać na temat minionego sezonu i posnuć plany na przyszły ? Może czwartek byłby dobrym dniem? Knajpka dowolna. 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 z tego co wiem ktoś będzie dziś w Ironie po 19 na piwku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 z tego co wiem ktoś będzie dziś w Ironie po 19 na piwku O a to ciekawe. A jak tą osobę/osoby rozpoznać w tłumie ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 O a to ciekawe. A jak tą osobę/osoby rozpoznać w tłumie ? no nie wiem, po oczach mnie poznać zawsze można, ale tym razem mnie nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 na temat minionego sezonu Hehe mój minie dopiero jutro Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_78 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Pora odświeżyć wątek. Pogoda coraz piękniejsza. Dajcie znać w przypadku kolejnego zjazdu miłośników truskawek itp! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzisiaj polatane jak jutro tak będzie to jeżdżę na pewno! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jakie to dziwne. Znam takich którzy w listopadzie przy tej samej temperaturze na moto już nie wsiedli a teraz rwą się do jazdy 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Też komin przewietrzyłem Bo w listipadzie to już ziąb a tera ciepełko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) No pogoda dziś była dobra na pierwszy wiosenny oblot ale niestety aby moto wygrzebać ze snu to jeszcze muszę poczekać Jakie to dziwne. Znam takich którzy w listopadzie przy tej samej temperaturze na moto już nie wsiedli a teraz rwą się do jazdy A bo wiesz jak jest ... człowiek wiosną tęskni żeby sobie już polatać.. szczególnie jak taka pogoda jak dziś Edytowane 9 Lutego 2014 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_78 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 latałem! Dziś dziewiczy przelot nad Piotrkowem, trochę też po Łodzi. Dziewiczy, bo pierwszy raz dosiadłem moją nową maszynę. Spisała się bosko! Znacie przypadki, że po pierwszym razie można się zakochać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ta kiedyś się najebałem i zakochałem w barmance 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ta kiedyś się najebałem i zakochałem w barmance nie było źle........ przecież mogła się rano okazać barmanem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Hejas Wszystkim ! Moja Hania dziś wróciła od doktora po niezbędnych zabiegach. Nie mogłem jej odpuścić symbolicznej rundki chociaż tylko po parkingach. Wojtek_78 wspomniał o truskawkach Na pewno przypomnę na forum o tej imprezie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Pogoda cudna pozazdroscic latajacym ja niestety z racji wymiany oponki nie moglem ale i tak mam satysfakcje bo pierwszy raz w zyciu latalem w swieta Bozego narodzenia i drugiego stycznia wiec sezon rozpoczety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A co powiecie na wspólne spotkanie wolnobieżnych na przykład podam datę oczywiście jak będzie pogoda 5/kwietnia na przykład zalew w strykowie oczywiście można troche zmienić date i miejsce ??????????????????????????????? ???????????????????? ???? 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Ja jestem za Edytowane 18 Lutego 2014 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ja bym prosiła po 10 kwietnia bo na wakacjach jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jak tylko pogoda dopisze jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jeśli chodzi o mnie to każdy termin jest dobry byleby nie 5 kwietnia 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 To ok zróbmy 12 kwietnia Bemol-wi bedzie pasowało a i Kofi dokończy wakacje ,fajnie że jest kilu chętnych 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi