Roberto-pol72 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 gdzieś 17,30 a 18,30 sorry to nie domnie 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam wolnobieżnych Jakieś przewidywane ruchy na weekend?? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja w ten weekand latam wkoło komina tylko więc pewnie Koluszki odwiedzę w sobotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Bemol wymyśl coś na sobote jakis tez taki nie za daleki wyjazd na sobote 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Roberto-pol72 ale jutro to ja chyba nigdzie się nie ruszę Może w niedzielę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Lecę na rydwan, są chętni? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 miqul, a co to jest rydwan/gdzie to jest ? Pytam serio i o której startujesz i skąd ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Lecę jak się zbiorę, czyli choćby za chwilę, z Retkinii, jest to koło Łowicz, lecę umoczyć tyłek Czyli kąpielówki trza wziąć. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 To ja odpadam. Będę wolny dopiero po 18.00 Mokrej wody życzę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) 18.08.2013 - Muzeum Orła Białego - Skarżysko Kamienna - startuję w niedzielę o 8 rano ze stacji BP przy Rondzie Solidarności i jadę spotkać się na wylocie z Piotrkowa Trybunalskiego z 2 lub 3 kolesiami na chopperach, którzy lecą z Łasku. Dalej lecimy już razem do celu. Jak jest jakiś chopper-cruiser chętny na wycieczkę to zapraszam. Tempo jazdy raczej relaksowe. Przez teren zabudowany zwarty szyk, pełen lans . Wejście do muzeum 6 zeta. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Mishka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja zobaczę jak z czasem ,wczoraj polatełem w koło komina i byłem też w Kolumnie u naszego kolegi z forum na lodach w lokalu "chmurka" 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No i wypad zaliczony w 4 maszyny. Muzeum Orła Białego w Skarżysku Kamiennej fajne miejsce, obok zalew, Polecam to miejsce na jednodniowy wypad. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek ząbek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 wybiera się ktoś na AIR SHOW do Radomia jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 A może małe spotkanko na chopperkach pod dellem w niedzielę ? Co wy na to ? Godzina 13:30. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jutro 2013-08-29 odbędzie się pogrzeb naszej koleżanki, msza rozpocznie się o godz 14.00 w kościele w Dobrej k Strykowa. Proponuję spotkanie na stacji Bliska - Strykowska/Telefoniczna o godz 13.30 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/975082,wypadek-w-dobrej-pod-strykowem-zginela-motocyklistka,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Edytowane 4 Września 2013 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Widze że wolnobieżni zapadli się w sen zimowy Wybiera się ktoś do Bełchatowa? Edytowane 17 Września 2013 przez Harnaś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ja, może. W sumie nie wiem, bo przez tą pogodę i przekładanie w oczekiwaniu na słońce, to już kilka celów się nazbierało i nie wiem co wybrać. Pewnie zrobię losowanie. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dziś wróciłem ze Srebrnej Góry (musiałem draga przyprowadzić). Było... mokro. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ja się wybieram ale wszystko zależy czy moto będzie sprawne i od pogody. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Zamiar jest, a czy pogoda namiesza to się okaże.Rado jak my się dawno widzieliśmy, jakiego draga? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dziś wróciłem ze Srebrnej Góry (musiałem draga przyprowadzić). Było... mokro. Rado, a co się stało z yadźką ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Co się tyczy Bełchatowa, to jak pogoda nie spłata figla to też się wybiorę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Byłem w w Bełchatowie. Właściwie to byliśmy w osiem motocykli( atrmatury ) startowaliśmy spod Portu mniej więcej w tym czasie(ok. 11.45 ) jak zbierała się grupa motongów różnej maści. Najpierw skoczyliśmy na rybkę do Grobli w Klukach o później msza(bardziej spacer między maszynami ) i parada. Czy ktoś z wolnobieżnych też był ? Chyba zaczynam pisać tutaj sam ze sobą 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Hehe no witaliśmy się pod Portem A na Grobli faktycznie Rybka ok a do tego sama miejscóweczka bardzo miła..muza trochę nie moja ale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi