Ndz000 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 po co czyscic ja bede na 90% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Postaram się też podjechać, ale to nie jest na 100% A co do czyszczenia, jeżeli udałoby mi się podjechać, to proszę nie patrzeć na mojego Rebela z przodu. Jest cały oblepiony muchami, bardzo dużo much, ale nie zdążę go umyć... 1 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 ok to zbiórka pod M1 od 13, czekamy 30-40 minut i na Brzeziny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Mnie pod M1 raczej nie będzie bo prosto z domu pojadę więc do zobaczenia na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 ja niestedy odpadam pochlonoł mnie wczoraj melanz :angry: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Hehe ja tam się muchami nie przejmowałem, bo cały byłem nimi oblepiony gdyż jechałem z Poznania.Miło było was zobaczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Kilka fotek ze zlotu: http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/615-viii-zlot-motocyklistów-w-brzezinach/ 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Dzięki za spotkanie, oby częściej w tak licznym gronie . Edytowane 28 Lipca 2013 przez MIRON (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dzięki równieżza miło spędzony czas jeśli wybiera się ktoś na zlot do Koluszek to również możemy to połączyć z przelotką po lub przed imprezową szczegóły do uzgodnienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dziękówa cioperowcy z fajne latanko 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Miło było was poznać do następnego razu oby jak najszbciej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Wszystkiego najlepszego, dla naszego dzisiejszego jubilata Andree. Edytowane 31 Lipca 2013 przez MIRON (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dziękuję 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Jutro o 16.00 ze stacji BP przy ul. Kolumny jadę z kolegą do Bronisławowa zobaczyć zalew i wrócić. Jak ktoś ma życzenie się przyłączyć, zapraszam https://maps.google.pl/maps?saddr=Kolumny&daddr=51.5618323,19.7010652+to:Nieznana+droga&hl=pl&sll=51.526688,19.684067&sspn=0.228977,0.676346&geocode=FfkFFQMd0F8pAQ%3BFWjFEgMdSZ0sASl12plejigaRzHIIaD8nFuV3w%3BFRTuEAMdKdwvAQ&mra=dpe&mrsp=1&sz=11&via=1&t=m&z=11 Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja sie prawdopodobnie dołączę ,mam tylko nadzieje że wrócę na tyle wcześnie z pracy żeby zdążyć 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Roberto-pol72, startujemy pół godziny później czyli o 16.30 Teraz to na pewno dasz radę Może jeszcze ktoś jeszcze zdąży dołączyć ? Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Bemol odczytałem dopiero po powrocie z wycieczki ,ja nakręciłem od wyjazdu z domu do przyjazdu 207km 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Najważniejsze, że sobie polataliśmy Woda mineralna w lewej sakwie się chłodzi do następnego razu Pafcio, mam nadzieję, że zbyt dużej burzy w domu nie było Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) obłaskawiam bestję, następnym razem mam ją zabrać Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 ktoś chetny do polatania dzisiaj po 15:00 bądź jutro ( godz dowolna ) ? Może jakas woda coby 4 litery zmoczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 dziś to raczej nie ale jutro pewnie bym sie gdzieś przemieścił 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Znalazłem dzisiaj w necie http://www.rafa-jeziorsko.eu/index.html Albo tu http://www.owzacisze.pl/ Nie byłem tam nigdy więc nie mogę nic powiedzieć. Możecie jutro zrobić rekonesans Jak byście się o przyzwoitej godzinie wybierali to może bym się podpiął Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ja dopiero co wróciłem . Ostatecznie w sobotę polecieliśmy na Bronisławów do Przystani u Łysego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 My byliśmy tam w piątek ,a dziś polatałem w koło komina 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 w sobotę polecieliśmy na Bronisławów do Przystani u Łysego też tam byliśmy z młodą... musieliśmy się gdzieś minąć o której byliście ?? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi