kamilTsn Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam, Piszę do Was z zapytaniem oraz proszę o poradę odnośnie rękawiczek. Cała sprawa wygląda tak, że kupiłem sobie nowe rękawiczki. Wcześniej przymierzałem różne od kumpli i wszystkie były rozmiar L no i sobie kupiłem w końcu również w rozmiarze L. No i mam niestety wrażenie, że są za małe. Czy one wgl mają jakąś szanse się rozbić? Dodam, że po "rundce" na moto, gdy zdejmę to mam poodciskane rękawiczki na nadgarstkach w okolicy kciuka. No i się właśnie zastanawiam czy lepiej wymienić czy jeszcze poczekać ? Jaka jest Wasza opinia ? Rękawiczki w załączniku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Skórzane rękawiczki, z mojego doświadczenia, zawsze się trochę rozciągają, sam ostatnio kupowałem i są dość mocno dopasowane, ale to kwestia czasu, żeby zrobiły się trochę luźniejsze... Możesz je trochę natłuścić, wtedy elementy skórzane będą bardziej elastyczne, a przy okazji zakonserwowane... Edytowane 23 Czerwca 2012 przez Arecki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi