Sir.Wojciech Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Co tam na wyprawialiście?? Mnie niestety impreza o mineła bo bylem na konkurencyjnym ślubie i weselu, w dodatku bez motocykla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja widziałam już policję przy Wróblewskiego jak ruszyła do chłopaków na kogutach, co dalej nie wiem. My odpadliśmy przy Mickiewicza. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 To na sygnale to chyba na mnie wjechali I jeszcze coś tam machali że im skrzyżowanie blokujemy ale co tam Jakby ktoś miał filmik spod kościoła jak paliłem laczka to może się podzielić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Pewnie miśki przyjechały wezwane przez Strasznika Miejskiego co mu przeszkadzało, że się na kopercie zatrzymaliśmy A swoją drogą czemu zgubiliśmy młodych ?? Zatrzymali się na Rzgowskiej i Paderewskiego na środku skrzyżowania i tyle ich widziałem bo musiałem się zbierać do domu 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Jakby ktoś miał filmik spod kościoła jak paliłem laczka to może się podzielić To nie było TV http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Oby wiecej takich obstaw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Chcielibyśmy z żoną serdecznie podziękować za obecność, super eskortę, blokowanie skrzyżowań i niezapomniane wrażenia. Jak na razie nie dostaliśmy ani mandatu za akcję pod galerią ani faktury od księdza za mycie kostki pod kościołem :-) Jak tylko dostaniemy zdjęcia i film to udostępnimy :-) A swoją drogą czemu zgubiliśmy młodych ?? Zatrzymali się na Rzgowskiej i Paderewskiego na środku skrzyżowania i tyle ich widziałem bo musiałem się zbierać do domu Para Młoda musiała poczekać na kamerzystę który utknął w korkach samochodowo - motocyklowych. Na szczęście ponownie połączyliśmy się na Politechniki :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 wszystko okej tylko po co to blokowanie skrzyżowań rond i przejeżdżanie na czerwonym a po 3 kilometrach stanie i gotowanie maszyn przez 10 minut? ja też się urwałem wcześniej na wiadukcie z politechniki tym bardziej że nie można było pod sale jechać jeszcze raz sto lat w szczęściu dla młodej pary 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 urwałes się dosłownie.. bo mi tylko spaliny przed nosem zostały xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 O tej eskorcie to mówią ludzie na mieście kompletnie nie związani ze ślubem i motocyklami 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 i tak powinno być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajnik Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 rewelacyjny pomysł , rewelacyjny film ,że mi te 12 lat tebu brakowało pomysłów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 wiesz.. zawsze można dograć czołóweczkę ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 rewelacyjny pomysł , rewelacyjny film ,że mi te 12 lat tebu brakowało pomysłów Trzeba poprawkę zrobić ;P a przy okazji może nowszy model 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 to samo miałem koledze zaproponować zawsze można nagrać część 2, tylko co na to obecna żona/partnerka ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ps. albo nie pamiętam, albo przegapiłem, albo za dużo wypiłem - jakieś foty lepsiejsze? film? ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 cisza głucha, pan młody na forum ostatni raz był 5 lipca jak widać po logowaniu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 czyli albo podróż poślubna, albo złośliwcy mogliby pomyśleć, że pan młody chciał jedynie załatwić sobie obsadę i atrakcję na ślub? miejmy nadzieję, że to 1 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 pisałem mu PW, może przypomni sobie o kolegach którzy tak licznie zebrali się pod kościołem :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 W profilu jest nr.telefonu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Trzeba napisać mu sms Gościu wrzucaj film z parady bo jak nie to wiesz... fifarafa nie wzywaj policji a nikomu nic się nie stanie czekamy z niecierpliwością! FŁM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anutka Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zdjęć profesjonalnych niestety jeszcze nie ma, ale ponieważ jestem szczęśliwą posiadaczką amatorskich z kilku aparatów dzielę się nimi umieszczając w galerii http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/220-parada-slubna-30062012-dominika-i-lukasz/ Byłoby miło gdyby inni też to uczynili a są tacy - widać na fotkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dzięki Anutka, coś już wreszcie można objerzeć dzięki Tobie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja fotki robiłam ale tylko tego smerfa w wielki kasku na CBR http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/178-parada-slubna-30062012/ 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Prawdopodobnie profesjonalne zdjęcia będziemy mieli pod koniec przyszłego tygodnia. Niestety trochę to trwa, ale mam nadzieję że przełoży się to na atrakcyjność zdjęć. Jak tylko coś będzie od razu wrzucimy na forum. Na film niestety trzeba będzie poczekać trochę dłużej :-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi