Jedi Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 do mc mam rzut beretem. gdzie po panne wycieczka? (mniej więcej) 6-go sierpnia :-) Mnie stresik trochę zjada spać nie można 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 hihi, lepiej się wyśpij bo Pan Młody z worami pod oczami to marny widok niestety nie uda mi się przyjechać, więc życzę wszelkiego dobra i udanej prady ślubnej! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 mała dawaj z nami idź na zwolnienie przecież nie zawse jest TAKA OKAZYJA do zobaczenia przed 18 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 6-go sierpnia :-) Mnie stresik trochę zjada spać nie można Pamietaj Masz jeszcze czas ! :D :D 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 dobra rada bierz moto i spier..... . ja przed swoim ślubem dziabnąłem 4x50g i teraz powtarzam swojej że na trzeźwo to bym to dogłębniej przemyślał . Jak się uda to będę pod mc gdyby wyszło inaczej to melduję się na jutrzenki 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 No niestety ja walnalem 2x mniej i efekt jest taki jaki jest Ps. Kto z obecnych na wycieczcze "Jura Krakowsko-Czestochowska Rajd 20 Maja 2012" bedzie na slubie prosze o cynk Wypale plytke z filmem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Proponuję zbiórkę na parkingu na ulicy Strażackiej, przy Rzgowskiej o 17:40 https://mapy.google.pl/maps?saddr=Stra%C5%BCacka&daddr=Jutrzenki,+90-001+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.71896,19.479661&spn=0.006873,0.018475&sll=51.718162,19.482783&sspn=0.001718,0.004619&geocode=FWkmFQMdFUkpAQ%3BFe0xFQMdYyopASmZgqDVhzQaRzHoCMzt8YKKlQ&t=h&mra=mift&mrsp=0&sz=18&z=16 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 ale traaaaasa - całe 750m powiniennem być o 16:30, nie lubię jeździć po centrum, ale panu młodemu dopomogę (może jeszcze nakłonię na zmianę decyzji [żarcik]) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zrobisz to " na gumie " ))) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Najeździmy się później 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 6-go sierpnia :-) Hmmm to może znam Pannę Młodą ;P. W sumie to może spotkamy się jak będziemy lecieć z pierwszej imprezy gdzieś na mieście ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnreaL Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 mam pytanie gdzie ta zbiórka dzisiaj w końcu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 albo o 16:30 pod mc rzgowska/strażacka (i tutaj podobno buziak od panny młodej po którą jedziemy [żart] ) albo o 17:40 pod strażą pożarną na strażackiej (i tutaj mega trasa do kościoła 750m ) albo o 18:00 pod kościołem na jutrzenki (i potem odprowadzenie na salę) do wyboru do koloru pan młody - pan poprawi jak coś pomyliłem. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 albo o 16:30 pod mc rzgowska/strażacka (i tutaj podobno buziak od panny młodej po którą jedziemy [żart] ) albo o 17:40 pod strażą pożarną na strażackiej (i tutaj mega trasa do kościoła 750m ) albo o 18:00 pod kościołem na jutrzenki (i potem odprowadzenie na salę) do wyboru do koloru pan młody - pan poprawi jak coś pomyliłem. wszystko gra :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 ja jestem 16 30 mc rzgowska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spyke Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 jak sie ubieracie bo troche cieplo jest?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 trzeba się po mału szykować 17.40 przy straży 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ja niestety kurtałę zostawiam w domu i jedynie t-shirt, bo jeszcze jadąc 20km/h to z niej wypłynę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Jeszcze nikt nie pisał po imprezie ??? az dziwne. Fajnie ale długo . Następnym razem trzeba dopytać o przewidywany czas trwania ślubu. Równie dobrze można było przyjechać na 19:10 Miło było ale musiałem przed czasem do domu spier... 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 co tu pisać. zaje...cie kto był to wie jak było. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ja dotarłam do domu. Mam nadzieję, że wszyscy od nas cali i zdrowi i że z policja nikt problemu nie miał. Dziękuję za wspólnie dziś spędzony czas 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 impreza ok do nastepnego pije za zdrowie mlodego . pozdrawiam . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu91 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Fajnie bylo:) szkoda tylko ze nie odjechalem z pod kosciola pozazdroscic tym co jechali na sale! Lwg! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 A co się stało? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Pod galerią było totalne szaleństwo Super! Były przez to jakieś nieprzyjemności? Ja po tym odcinku już musiałem niestety sie odłączyć. Maszyna mi sie prawie zagotowała i obowiązki wzywały. Szczęścia Młodym! Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi