JAKUBKO Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 oj tam mała ty to masz pytania walimy przez łódz aż gumy popalimy w kazdym badz razie młody obiecał komplet nowych bamboszy dla kazdego kto upali do kości (czyt .do końca)... :) 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 oj tam mała ty to masz pytania walimy przez łódz aż gumy popalimy w kazdym badz razie młody obiecał komplet nowych bamboszy dla kazdego kto upali do kości (czyt .do końca)... :) jak tak to ma to jak w banku, tylko kto odcholuje pozniej moto http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 w kazdym badz razie młody obiecał komplet nowych bamboszy dla kazdego kto upali do kości (czyt .do końca)... :) To ja ide trenować 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 w kazdym badz razie młody obiecał komplet nowych bamboszy dla kazdego kto upali do kości (czyt .do końca)... :) coś dla crosiaka 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 coś dla crosiaka Crosiakowi to trzeba kupić pistolet na kapiszony i strój rewolwerowca, żeby przestał strzelać z wydechu. Proponuję kolejną zrzutę na najbliższym spocie ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Proponuję kolejną zrzutę na najbliższym spocie ;P Znowu na Crosiaka? Dajmy szansę komuś innemu 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 to może na mnie bo potrzebuje na szczytny cel zbieram na r6 or smth like this 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Mi by się przydało w kącu zrobić regulacje zaworów i czyszczenie i synchgro gaźniorów he he P.S spodnie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 ja na sprzęgło zbieram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 to ja, dorzucając się do listy życzeń, chcę księcia z bajki 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 drogo. No chyba że książę Burgman 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 to ja, dorzucając się do listy życzeń, chcę księcia z bajki Sory za OT, ale takie rzeczy to były tylko w Erze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 to ja, dorzucając się do listy życzeń, chcę księcia z bajkiMało księciuniów na forum?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 może i nie mało ale nasze bajki się nie łączą http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 to trzeba treść bajek zmienić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 No dobra bajkopisarze do konkretów, jutro na Piłsudskiego dogadamy zakończenie bajeczki. W sobotę choćby skały srały przybywamy. Bo na 18-tą wyrobimy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jeżeli miałby ktoś ochotę dodatkowo jechać ze mną po Pannę młodą to o 16.30 zapraszam na zbiórkę pod McDonald'a na Rzgowską. Jest to wersja opcjonalna, wiem że o tej porze jest też druga obstawa ślubu - nie chce żeby dwie imprezy kolidowały ze sobą, nam przede wszystkim zależy na waszej obecności od godz. 18.00 na ul. Jutrzenki i następnie przejazd na salę weselną, ale jeżeli ktoś nie jedzie na drugi ślub na będzie mu się nudziło w domu to zapraszam o 16.30 pod mcdonald :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 widzę, że Dominika to moja sąsiadka a nie widziałem wcześniej..no cóż na mnie również jutro możesz liczyć Dominiku...no chyba, że mnie z pracy nie wypuszczą ale to wtedy dołączę na Dellu:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ja tez jestem obowiazkowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu91 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 powitac wszystkich pytanie do osob obecnych na czwartkowym spotkaniu dogadaliscie szczegoly?? gdzie sie spotykamy?? pod kosciolem czy wczesniej gdzies zeby razem tam zajechac?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Z tego co mi wiadomo to niedogadaliśmy mamy dogadac na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Noooo to powodzenia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1988 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 No to się grubo dogadujemy xD to chyba do 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Według misternego planu ,na drewnowskiej o 15tej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jeżeli miałby ktoś ochotę dodatkowo jechać ze mną po Pannę młodą to o 16.30 zapraszam na zbiórkę pod McDonald'a na Rzgowską. Jest to wersja opcjonalna, wiem że o tej porze jest też druga obstawa ślubu - nie chce żeby dwie imprezy kolidowały ze sobą, nam przede wszystkim zależy na waszej obecności od godz. 18.00 na ul. Jutrzenki i następnie przejazd na salę weselną, ale jeżeli ktoś nie jedzie na drugi ślub na będzie mu się nudziło w domu to zapraszam o 16.30 pod mcdonald :-) do mc mam rzut beretem. gdzie po panne wycieczka? (mniej więcej) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi