Zidus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 a dostane w zamian cebre ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 No no Zidus lepiej pomódl się żeby twoja koleżanka tego forum nie czytała ani żeby jej ktoś życzliwy nie doniósł że chciałeś ja za cebrę oddać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ale ona to czyta razem ze mną na bierząco Pozatym ja i tak bym jej nie zamienił i ona o tym wie, nie wiem jak Śruba XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Taak? gorzej jak Śruba powie: "UMOWA STOI" W i świetle prawa transakcja zostaje zawarta 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 No ok, załóżmy, że jedziecie w garniakach... A co ze mną? Garniaka nie mam, a spódnica i szpile odpadają, bo tak się nie da prowadzić motocykla 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 nikt nie przeciął a i napisałem mu przecież wcześniej NO WAY ^^ Julka, nie che nic sugerować ale chyba musisz jechać z tyłu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Julka, nie che nic sugerować ale chyba musisz jechać z tyłu nie ma mowy! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 to lepiej naucz się zmieniać jakoś biegi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jula,nie chce nic sugerować ale ja mam wolny tył Pozatym: Po pierwsze: będziemy jechać pewnie znowu 40-50 cały przelot więc spokojnie zrobisz to na dwójce,a jak się uprzesz to na jedynce tez sie da i kwestia biegów odpada:) tylny hampel tylko zostaje ale bez niego jest fajniej,może nam pokażesz stoppie w mini i szpilach Po drugie: skoro umiesz już jeździć w kombinezonie i wszystkich tych motorowych dodatka,to pora coś zmienić,przejść na wyższy poziom i ...założyć kiecke i szpilki,na płaskiej podeszwie to każdy umie jeździć a w szpilkach będziesz wymiatać Adam da się zrobić,ty się przesiądziesz na CBRę na czas parady a ja wezmę Kawę wraz z koleżanką w pakiecie:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 ...pora coś zmienić,przejść na wyższy poziom i ...założyć kiecke i szpilki,na płaskiej podeszwie to każdy umie jeździć..skąd wiesz jak jest na niepłaskiej?..... próbowałeś ten level? 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No w końcu filmik obejrzany fajnie zmontowany z pomysłem i mini scenariuszem pozdrowienia dla pary młodej 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ja wskakuję w garniak 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 ogółem to wypadałoby dogadać jeszcze kilka sprawile osób blokuje skrzyżowania,kto blokuje,jak robimy przejazdy dla blokujących i czy jakoś oznaczamy blokujących:) JAk bedzie nas więcej to ja też wbijam w gajera i liczę na Julkę w mini i szpilkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 w czwartek sie dogadamy na spotkaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 sam będziesz w czwartek zidus? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 i liczę na Julkę w mini i szpilkach A to psikus, bo ja prawdopodobnie nie będę mogła urwać się z pracy :/ 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Tyle tu piszecie o szpilkach i miniówkach w których chcecie zobaczyć Julkę (zboczeńcy!), że nie widzę miejsca i godziny naszej zbiórki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 w czwartek na spotkaniu obgadamy sprawę 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 pytanie do Pana Młodego : ja bym chciała wiedzieć czy przejazd z kościoła na salę weselną będzie jakąś dłuższą trasą specjalnie przez pół Łodzi czy raczej prosto bez zbędnego przedłużania? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 W czwartek raczej sam. Ale na cbr moje posiedzieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 pytanie do Pana Młodego : ja bym chciała wiedzieć czy przejazd z kościoła na salę weselną będzie jakąś dłuższą trasą specjalnie przez pół Łodzi czy raczej prosto bez zbędnego przedłużania? Czy to przytyk do ostatniej obstawy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A to psikus, bo ja prawdopodobnie nie będę mogła urwać się z pracy :/ Jak nie masz mini to przyjedź w szpilkach, myślę, że nikt się nie obrazi Nie ma się co wykręcać pracą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 pytanie do Pana Młodego : ja bym chciała wiedzieć czy przejazd z kościoła na salę weselną będzie jakąś dłuższą trasą specjalnie przez pół Łodzi czy raczej prosto bez zbędnego przedłużania? mam nadzieje ze jednak bedzie zbedne przedluzanie w koncu orszak to orszak niech wszyscy widza i wiedza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 pytanie do Pana Młodego : ja bym chciała wiedzieć czy przejazd z kościoła na salę weselną będzie jakąś dłuższą trasą specjalnie przez pół Łodzi czy raczej prosto bez zbędnego przedłużania? Trasa nie będzie aż tak bardzo długa, ale nie będzie przebiegać bezpośrednio do sali ponieważ całe zamieszanie nie miało by sensu ;-) Moja propozycja trasy: -Spod kościoła w prawo ulicą Kongresową do ul. Rzgowskiej - W Rzgowską w lewo do skrzyżowania z Paderewskiego - Paderewskiego do Ronda Lotników - Z ronda albo do Włókniarzy albo Politechniki - do ustalenia - Następnie damy w prawo w Mickiewicza - Przelecimy Mickiewicza/Piłsudskiego aż Ofiar Terroryzmu (dell) - Na pierwszych światłach w Zakładową - Zakładową do sali Trasa 23,6 km Jeżeli ktoś ma inny pomysł trasy przejazdu jesteśmy otwarci na propozycję Szacowany czas przejazdu 25-30 min :-) W programie: blokowanie skrzyżowań, palenie gumy, dużo hałasu - tylko nie pod Kościołem ;-) oraz dużo zabawy :-) mam nadzieje ze jednak bedzie zbedne przedluzanie w koncu orszak to orszak niech wszyscy widza i wiedza dobrze powiedziane ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 i o konkret mi chodziło dziękuję, warto wiedzieć na co się ewentualnie szykować Czy to przytyk do ostatniej obstawy?nie, ale zrobić ok. 20km a 80km to różnica jest, nie wiem ile km było w sobotę ale na bank trochę sporo jak na jazdę w takim paradnym tempie chociaż mi się podobało bardzo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi