Skocz do zawartości

Video-Zaproszenie Na Ślub Dominiki I Łukasza [30.06.2012 G. 18:00]

Jedi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zidus

26

• Thebestof78

13

• jaquzie

12

• Julka

9

No no Zidus lepiej pomódl się żeby twoja koleżanka tego forum nie czytała ani żeby jej ktoś życzliwy nie doniósł że chciałeś ja za cebrę oddać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Taak? gorzej jak Śruba powie: "UMOWA STOI" :smile: W i świetle prawa transakcja zostaje zawarta :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

No ok, załóżmy, że jedziecie w garniakach... A co ze mną? Garniaka nie mam, a spódnica i szpile odpadają, bo tak się nie da prowadzić motocykla :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Jula,nie chce nic sugerować ale ja mam wolny tył :P

Pozatym:

Po pierwsze: będziemy jechać pewnie znowu 40-50 cały przelot więc spokojnie zrobisz to na dwójce,a jak się uprzesz to na jedynce tez sie da i kwestia biegów odpada:) tylny hampel tylko zostaje ale bez niego jest fajniej,może nam pokażesz stoppie w mini i szpilach :P

Po drugie: skoro umiesz już jeździć w kombinezonie i wszystkich tych motorowych dodatka,to pora coś zmienić,przejść na wyższy poziom i ...założyć kiecke i szpilki,na płaskiej podeszwie to każdy umie jeździć :P a w szpilkach będziesz wymiatać :P

Adam da się zrobić,ty się przesiądziesz na CBRę na czas parady a ja wezmę Kawę wraz z koleżanką w pakiecie:P

...pora coś zmienić,przejść na wyższy poziom i ...założyć kiecke i szpilki,na płaskiej podeszwie to każdy umie jeździć..

skąd wiesz jak jest na niepłaskiej?..... próbowałeś ten level? :smile:

ogółem to wypadałoby dogadać jeszcze kilka sprawile osób blokuje skrzyżowania,kto blokuje,jak robimy przejazdy dla blokujących i czy jakoś oznaczamy blokujących:) JAk bedzie nas więcej to ja też wbijam w gajera i liczę na Julkę w mini i szpilkach :P

i liczę na Julkę w mini i szpilkach

A to psikus, bo ja prawdopodobnie nie będę mogła urwać się z pracy :/

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

w czwartek na spotkaniu obgadamy sprawę

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

pytanie do Pana Młodego : ja bym chciała wiedzieć czy przejazd z kościoła na salę weselną będzie jakąś dłuższą trasą specjalnie przez pół Łodzi czy raczej prosto bez zbędnego przedłużania?

pytanie do Pana Młodego : ja bym chciała wiedzieć czy przejazd z kościoła na salę weselną będzie jakąś dłuższą trasą specjalnie przez pół Łodzi czy raczej prosto bez zbędnego przedłużania?

Czy to przytyk do ostatniej obstawy? ;)

A to psikus, bo ja prawdopodobnie nie będę mogła urwać się z pracy :/

Jak nie masz mini to przyjedź w szpilkach, myślę, że nikt się nie obrazi ;) Nie ma się co wykręcać pracą :smile:

mam nadzieje ze jednak bedzie zbedne przedluzanie :biggrin: w koncu orszak to orszak niech wszyscy widza i wiedza :smile:

Trasa nie będzie aż tak bardzo długa, ale nie będzie przebiegać bezpośrednio do sali ponieważ całe zamieszanie nie miało by sensu ;-)

Moja propozycja trasy:

-Spod kościoła w prawo ulicą Kongresową do ul. Rzgowskiej

- W Rzgowską w lewo do skrzyżowania z Paderewskiego

- Paderewskiego do Ronda Lotników

- Z ronda albo do Włókniarzy albo Politechniki - do ustalenia

- Następnie damy w prawo w Mickiewicza

- Przelecimy Mickiewicza/Piłsudskiego aż Ofiar Terroryzmu (dell)

- Na pierwszych światłach w Zakładową

- Zakładową do sali

Trasa 23,6 km

Jeżeli ktoś ma inny pomysł trasy przejazdu jesteśmy otwarci na propozycję :smile:

Szacowany czas przejazdu 25-30 min :-)

W programie: blokowanie skrzyżowań, palenie gumy, dużo hałasu - tylko nie pod Kościołem ;-) oraz dużo zabawy :-)

mam nadzieje ze jednak bedzie zbedne przedluzanie :biggrin: w koncu orszak to orszak niech wszyscy widza i wiedza :smile:

dobrze powiedziane ;-)

i o konkret mi chodziło :smile: dziękuję, warto wiedzieć na co się ewentualnie szykować :smile:

Czy to przytyk do ostatniej obstawy?

nie, ale zrobić ok. 20km a 80km to różnica jest, nie wiem ile km było w sobotę ale na bank trochę sporo jak na jazdę w takim paradnym tempie :smile: chociaż mi się podobało bardzo :biggrin: