Suchy-wolk Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Pogratulować pomysłu, ogląda się z dużym zainteresowaniem co będzie w kolejnych minutach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 ja tam nawet dziś jade w garniturze (: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Film super, gratuluję pomysłu, szkoda, że nie mogłem tam być razem z Wami... Zastanawiam się tylko, jeśli czas pozwoli, czy będę pasował do takiej oprawy ze swoim bzykiem....?? Edytowane 23 Czerwca 2012 przez Arecki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 fajnie fajnie ;] moto nie podajde ale autem napewno ;] pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 rewelacyjny pomysł na zaproszenie! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Nie no film genialny brawo 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Wspaniałe zaproszenia, super film, brawa za zaangażowanie, niech żyje Młoda Para. ale nie taaaaka szuufląą xDtak bajdełej ten ekspresyjny gest był na tyle wymowny że był rodzajem gratulacyjnej kropki nad "i" i świetnie że się znalazł w filmie, a że był nieco kwadratowy..... Julka ma wystarczająco krągłośći że już sama jazda za Nią w szyku może być niebezpieczna .......ze względu na zjawisko akomodacji oka 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 dobry klimat, na pewno bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajd Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 film genialny.... pomysł na zaproszenie świetny wiec trza jechać innego wyjścia nie widzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 No ja właśnie wróciłem było ZA.......E ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 No ja właśnie wróciłem było ZA.......E ;D Masz wehikuł czasu? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Masz wehikuł czasu? Darkowi się chyba imprezy pomyliły.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 hahahah Dominice i Łukaszowi pozostaje życzyć takiej pogody i takiej obstawy jak dziś :) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 ja tam nawet dziś jade w garniturze (: Stanąłeś na wysokości zadania,ale bardziej podziw budziła niestety (albo i stety) Twoja kobieta. Postuluję aby reszta żeńskiej części naszej ferajny brała z niej przykład http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 ogarnij downa poza tym to tylko koleżanka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ja też zawsze mówię,że koleżanka:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 to ja jak sie wyrobie po swoim ślubie to też podjade na małe palenie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ja pojadę chyba z tobą jak mi wcześniej nie podpier... moto spod bloku tylko proszę o prędkość przelotową dla mojego moto... nie twojego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 O lol sorki nie ten dział ;p MAcie rację pomyłka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Super filmik gdybym nie mogl przybyc to zycze Wszystkiego NAJ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Żałuję, ze nie mogłem być ale (chyba) na zlocie u Żelaznego byłem i niestety nie wiedziałem... a teraz ZIPP stoi do poniedziałku i już mam nadzieję zrobią i będzie ok. Bardzo fajny filmik, rozpoznałem blefta, dzejdzeja, julę, bublę i jeszcze paru z was I jakiś chyba był Suchy czy ktoś, znacie? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Nie. Moze pracuje w innym dziale 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ponawiam pytanie,co ze strojem na sobotnie wesele,zakładamy gajery a kobietki szpilki i kiecki krótkie:"P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ja biore garnitur 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A ja Twoją "koleżankę" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi