jaquzie Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 camera-man nadal pijany leży po poprawinach? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 camera-man nadal pijany leży po poprawinach? Znam tę firmę, byli u mnie na studniówce pare lat temu, zdjęcia i filmy bardzo dobre, niestety swoje trzeba odczekać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 no to poczekamy moze bedzie warto;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) łe, dopiero minęły 2 m-ce http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif edited. prawie 3 ...uj bombki strzelił ? Edytowane 18 Września 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu91 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 chyba nic z tego nie bd... ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No nic, w moim osobistym odczuciu: sprzedałem się za setkę wódki jakiemuś typkowi, który chciał mieć bajery na ślubie. Więcej już do takich ludzi nie jeżdżę, obstawiam tylko śluby znajomych z forum, a nie cwaniaczków, którzy logują się tylko po to, żeby na ślubie przed ciotkami zaszpanować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 @Koper Jedi mówił ostatnio że niedługo będą foty i film więc czekamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 widziałam się z nim tydzień temu na dellu i sam jest zły o te zdjęcia obiecał że jak tylko je dostanie to na pewno na forum udostępni 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Co nie zmienia faktu, że Jedi ostatni raz na forum był wtedy, kiedy o tym pisał, tj 7 sierpnia. Nie oczekuję od nikogo, żeby meldował się na forum codziennie, mam jednak nieodparte wrażenie, że zalogował się tu tylko po tę obstawkę. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Też chciałem foty bo nie miałem nigdzie żadnej z palenia kapcia Ale jedna dobra duszyczka się zlitowała i wrzuciła jakiś czas temu. Zobaczymy co Pan fotograf uchwycił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anutka Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nareszcie są zdjęcia profesjonalne Młodzi tak zagonieni, że zipnąć kiedy nie mają ale upoważnili mnie do udostępnienia co niniejszym robię. Mam nadzieję, że większość "obstawy" odnajdzie się na fotkach. Przyznaję, że pięknie się prezentowaliście. Wielkie dzięki za udział, bo wrażenia dla nowożeńców niezapomniane Dla ułatwienia link do galerii http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/342-parada-slubna-30062012-dominika-i-lukasz-profesjonalne/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 No nic, w moim osobistym odczuciu: sprzedałem się za setkę wódki jakiemuś typkowi, który chciał mieć bajery na ślubie. Więcej już do takich ludzi nie jeżdżę, obstawiam tylko śluby znajomych z forum, a nie cwaniaczków, którzy logują się tylko po to, żeby na ślubie przed ciotkami zaszpanować Dziękuję wszystkim za miłe komentarze :-) Niestety nie miałem wpływu na terminowość podwykonawców (fotograf, kamerzysta). Fotograf według umowy miał 3 miesiące na przekazanie materiału, kamerzysta - pół roku. Ale fajnie jest zmieszać człowieka z błotem i najłatwiej nazwać go cwaniaczkiem. Znam tę firmę, byli u mnie na studniówce pare lat temu, zdjęcia i filmy bardzo dobre, niestety swoje trzeba odczekać Koper jak znasz tą firmę i wiesz jak działają to nie rozumiem niektórych twoich opinii na mój temat, to chyba za bardzo się zagalapowałeś... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Ludziki, dzięki znajomkowi z forum Fazera (wyczaił przypadkowo), mam filmik z tego zacnego przejazdu (szkoda, że zacna ekipa filmowa nie udostępniła tego wcześniej... ale pomijam ten fakt ) miłego oglądania: Edytowane 12 Maja 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturGSX Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Hej! No przejazd mocny! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Widziałem też ten filmik, ale przypadkiem na Facebooku wyczaiłem u kolegi, który w dodatku nie jest motocyklistą. Szkoda zatem, że w pierwszej fazie filmik nie trafił tutaj, bo chyba jednak z Forum było najwięcej osób na dwóch kółkach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zajefajne Pogratulować takiego przejazdu ! Marzenie każdego motocyklisty i motocyklistki, żeby na przejeździe było tyle maszyn i uwiecznione to w taki sposób. A jednak marzenia są do spełnienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 upiekliśmy się wtedy pod tym kościołem, wyjątkowo upierdliwa pogoda była 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 To była dobra obstawa. Mam nadzieje, że w tym roku również zrobimy gdzieś taki terror LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A dziś o tym filmiku w Expresie piszą http://www.expressilustrowany.pl/artykul/892446,motocyklowa-eskorta-slubna-film,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) jesteśmy sławni to jeszcze czasy gdy grzecznie jeździłam na plecaczku Edytowane 13 Maja 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 I na ścigaczu też 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Wszystko pieknie, tylko zeby sie kilka osob nie zdziwilo niedlugo jak przyjdzie im .... 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 To było tak dawno, że dziś już nikt nie pamięta jak się maszynami pozamienialiśmy 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 SUPER!!! świetny pomysł z tym filmikiem:) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi