Skocz do zawartości

Video-Zaproszenie Na Ślub Dominiki I Łukasza [30.06.2012 G. 18:00]

Jedi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zidus

26

• Thebestof78

13

• jaquzie

12

• Julka

9

camera-man nadal pijany leży po poprawinach? :smile:

Znam tę firmę, byli u mnie na studniówce pare lat temu, zdjęcia i filmy bardzo dobre, niestety swoje trzeba odczekać ;)

• 4 tygodnie później...

łe, dopiero minęły 2 m-ce http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif

edited.

prawie 3 :wry:

...uj bombki strzelił ? <_<

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

• 2 tygodnie później...

No nic, w moim osobistym odczuciu: sprzedałem się za setkę wódki jakiemuś typkowi, który chciał mieć bajery na ślubie. Więcej już do takich ludzi nie jeżdżę, obstawiam tylko śluby znajomych z forum, a nie cwaniaczków, którzy logują się tylko po to, żeby na ślubie przed ciotkami zaszpanować :smile:

widziałam się z nim tydzień temu na dellu i sam jest zły o te zdjęcia

obiecał że jak tylko je dostanie to na pewno na forum udostępni

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Co nie zmienia faktu, że Jedi ostatni raz na forum był wtedy, kiedy o tym pisał, tj 7 sierpnia. Nie oczekuję od nikogo, żeby meldował się na forum codziennie, mam jednak nieodparte wrażenie, że zalogował się tu tylko po tę obstawkę. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif

Też chciałem foty bo nie miałem nigdzie żadnej z palenia kapcia :biggrin: Ale jedna dobra duszyczka się zlitowała i wrzuciła jakiś czas temu. Zobaczymy co Pan fotograf uchwycił :biggrin:

• 2 tygodnie później...

Nareszcie są zdjęcia profesjonalne :biggrin: Młodzi tak zagonieni, że zipnąć kiedy nie mają ale upoważnili mnie do udostępnienia co niniejszym robię. Mam nadzieję, że większość "obstawy" odnajdzie się na fotkach. Przyznaję, że pięknie się prezentowaliście. Wielkie dzięki za udział, bo wrażenia dla nowożeńców niezapomniane :rolleyes:

Dla ułatwienia link do galerii http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/342-parada-slubna-30062012-dominika-i-lukasz-profesjonalne/

• 3 tygodnie później...

No nic, w moim osobistym odczuciu: sprzedałem się za setkę wódki jakiemuś typkowi, który chciał mieć bajery na ślubie. Więcej już do takich ludzi nie jeżdżę, obstawiam tylko śluby znajomych z forum, a nie cwaniaczków, którzy logują się tylko po to, żeby na ślubie przed ciotkami zaszpanować :smile:

Dziękuję wszystkim za miłe komentarze :-)

Niestety nie miałem wpływu na terminowość podwykonawców (fotograf, kamerzysta). Fotograf według umowy miał 3 miesiące na przekazanie materiału, kamerzysta - pół roku. Ale fajnie jest zmieszać człowieka z błotem i najłatwiej nazwać go cwaniaczkiem.

Znam tę firmę, byli u mnie na studniówce pare lat temu, zdjęcia i filmy bardzo dobre, niestety swoje trzeba odczekać ;)

Koper jak znasz tą firmę i wiesz jak działają to nie rozumiem niektórych twoich opinii na mój temat, to chyba za bardzo się zagalapowałeś...

• 6 miesięcy temu...

Ludziki,

dzięki znajomkowi z forum Fazera (wyczaił przypadkowo), mam filmik z tego zacnego przejazdu (szkoda, że zacna ekipa filmowa nie udostępniła tego wcześniej... ale pomijam ten fakt :unsure: )

miłego oglądania:

;)

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Widziałem też ten filmik, ale przypadkiem na Facebooku wyczaiłem u kolegi, który w dodatku nie jest motocyklistą. Szkoda zatem, że w pierwszej fazie filmik nie trafił tutaj, bo chyba jednak z Forum było najwięcej osób na dwóch kółkach :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Zajefajne :smile: 
Pogratulować takiego przejazdu ! 
Marzenie każdego motocyklisty i motocyklistki, żeby na przejeździe było tyle maszyn i uwiecznione to w taki sposób. 
​A jednak marzenia są do spełnienia :smile:

upiekliśmy się wtedy pod tym kościołem, wyjątkowo upierdliwa pogoda była

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

jesteśmy sławni :biggrin:

to jeszcze czasy gdy grzecznie jeździłam na plecaczku :P

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

I na ścigaczu też ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Wszystko pieknie, tylko zeby sie kilka osob nie zdziwilo niedlugo jak przyjdzie im ....

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

To było tak dawno, że dziś już nikt nie pamięta jak się maszynami pozamienialiśmy ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

• 5 tygodni później...

SUPER!!!  świetny pomysł z tym filmikiem:)

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!