Skocz do zawartości

Video-Zaproszenie Na Ślub Dominiki I Łukasza [30.06.2012 G. 18:00]

Jedi

Rekomendowane odpowiedzi

Pogratulować pomysłu, ogląda się z dużym zainteresowaniem co będzie w kolejnych minutach :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zidus

26

• Thebestof78

13

• jaquzie

12

• Julka

9

Film super, gratuluję pomysłu, szkoda, że nie mogłem tam być razem z Wami...

Zastanawiam się tylko, jeśli czas pozwoli, czy będę pasował do takiej oprawy ze swoim bzykiem....??

Edytowane przez Arecki (wyświetl historię edycji)
128330.png

Wspaniałe zaproszenia, super film, brawa za zaangażowanie, niech żyje Młoda Para.

ale nie taaaaka szuufląą xD

tak bajdełej ten ekspresyjny gest był na tyle wymowny że był rodzajem gratulacyjnej kropki nad "i" i świetnie że się znalazł w filmie, a że był nieco kwadratowy..... Julka ma wystarczająco krągłośći że już sama jazda za Nią w szyku może być niebezpieczna .......ze względu na zjawisko akomodacji oka ;)

hahahah

Dominice i Łukaszowi pozostaje życzyć takiej pogody i takiej obstawy jak dziś :smile: :)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

ja tam nawet dziś jade w garniturze (:

Stanąłeś na wysokości zadania,ale bardziej podziw budziła niestety (albo i stety) Twoja kobieta. Postuluję aby reszta żeńskiej części naszej ferajny brała z niej przykład http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

Ja pojadę chyba z tobą jak mi wcześniej nie podpier... moto spod bloku :P

tylko proszę o prędkość przelotową dla mojego moto... nie twojego

Żałuję, ze nie mogłem być ale (chyba) na zlocie u Żelaznego byłem i niestety nie wiedziałem... a teraz ZIPP stoi do poniedziałku i już mam nadzieję zrobią i będzie ok. Bardzo fajny filmik, rozpoznałem blefta, dzejdzeja, julę, bublę i jeszcze paru z was :biggrin:

I jakiś chyba był Suchy czy ktoś, znacie? :P

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Nie.

Moze pracuje w innym dziale :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."