waldiguzek Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Witam, Znalazłem coś takiego.... https://allevents.in/pabianice/Łódź-5-rozpoczęcie-sezonu-motocyklowego-2022/200022019595020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Fajnie - ciekawe tylko, czy po roku posuchy na forum uda nam się pojawić na tym otwarciu jako ekipa FŁM, pod swoimi sztandarami, czy też każdy będzie jechał samotnie jak ronin? 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZgierz Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Mam nadzieję że impreza wypali mimo nastu fal covida 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Na Facebooku od jakiegoś czasu jest to wydarzenie, no forum info jak zawsze 🙂 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 7 godzin temu, karwoj25 napisał: no forum info jak zawsze A ponoć miało to się zmienić ☹️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 14 godzin temu, ro6ert napisał: A ponoć miało to się zmienić ☹️ Po 10tej fali będzie nowe otwarcie :D! Takie z przytupem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZgierz Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Obyś miał rację 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 W dniu 30.01.2022 o 11:38, karwoj25 napisał: Na Facebooku od jakiegoś czasu jest to wydarzenie, no forum info jak zawsze No to skoro od jakiegoś czasu widziałeś info na FB że jest jakaś impreza motocyklowa to czemu nie napisałeś tego na forum tak jak @waldiguzek . @Lancet myślę że jak będzie zainteresowanie wspólnym wjazdem na imprezę to i "sztandary" da się załatwić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 1 godzinę temu, salat napisał: jak będzie zainteresowanie wspólnym wjazdem na imprezę to i "sztandary" da się załatwić czy z powyższego wynika, że Forum, póki co, nie ma w planach uczestnictwa w otwarciu sezonu motocyklowego w Łodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 2 godziny temu, salat napisał: No to skoro od jakiegoś czasu widziałeś info na FB że jest jakaś impreza motocyklowa to czemu nie napisałeś tego na forum Wrzucałem już brakujące wydarzenia z Facebooka na forum, ale uważam, że powinien robić to organizator lub współorganizator. W tym przypadku nie miałem czasu weryfikować poprawności danych, więc odpuściłem. 2 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Zawitam na rozpoczęciu jak zawsze co roku👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Na forum mamy kalendarz. Z kalendarza można się dowiedzieć kto ma kiedy urodziny. Fajnie ☺ Ale moim zdaniem jeszcze fajniej by było jak by były wpisywane imprezy motocyklowe itd. gdzie motocykliści są mile widziani. 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 17 godzin temu, Wojtas napisał: Ale moim zdaniem jeszcze fajniej by było jak by były wpisywane imprezy motocyklowe itd. gdzie motocykliści są mile widziani. Bardzo słuszna uwaga z tym że znowu każdy może tam zrobić wpis różnica w stosunku do zwykłego tematu jest taka że wpis w kalendarzu zatwierdza jeden z moderatorów. Myślę że jeśli do wpisu w kalendarzu dołączy się link do wydarzenia na FB lub innej formy oficjalnego ogłoszenia to żaden moderator nie będzie miał obiekcji przy zatwierdzaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Ja się na pewno wybiorę (już zrobiłem zastrzeżenie, żeby mi dyżuru nie dali 😉), ale gdyby @waldiguzek nie napisał o tym, to - nie będąc członkiem FB - pewnie bym nie zajarzył, że taka impra już się szykuje. Szkoda, że obecnie na forum jedynym żywym "motocyklowym" tematem jest Covid... Rozumiem, że nie sezon, ale tak chudo z tematami, to chyba jeszcze nie było. "Czegóś" tu przycichło. 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Link do wydarzenia: https://fb.me/e/24o6MN0ap 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 8 godzin temu, karwoj25 napisał: Link do wydarzenia: https://fb.me/e/24o6MN0ap Poproszę o jakiś zrzut/print screen, nie każdy ma FB... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZgierz Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 52 minuty temu, ro6ert napisał: Poproszę o jakiś zrzut/print screen, nie każdy ma FB... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZgierz Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Prosze screen też nie mam FB 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kototor14 Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) Już nie mogę się doczekać w końcu wiosna __________________https://meblemistrz.pl/meble-kuchenne-na-wymiar/ Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez Kototor14 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Veni, (non)vidi, vici... Byłem, może i zwyciężyłem (choć nie wiem kogo 😉), ale na pewno nie zobaczyłem żadnych banerów naszego Forum... Na pewno byliśmy indywidualnie - parę twarzy rzuciło się w oczy, ale - nie byliśmy jako całość. Szkoda... zawsze czułem się w Forum prawie jak w klubie (choć bez "skóry"), teraz trochę się czuję jak ronin. Aktywność forumowa też nie za wielka. Czyżbyśmy przestali istnieć? P.S. A impreza sama w sobie fajna, choć zimno było jak diabli. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Lancet (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZgierz Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Rację masz troszkę powiewało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 18 godzin temu, Lancet napisał: ale na pewno nie zobaczyłem żadnych banerów naszego Forum... Może być tak, że powietrze już zeszło. Była fala entuzjazmu, zaangażowania, chęci robienia czegoś. Przychodzi taki moment kiedy zaczynasz się zastanawiać po co? Może ludziom odpowiedzialnym za reprezentowanie forum doszły inne zajęcia i nie mają już tyle wolnego czasu? A może zarząd forum/stowarzyszenie postanowiło nie uczestniczyć w tej imprezie( nie firmować) przez jakieś animozje personalne? A może organizatorzy stwierdzili, że więcej im do pomocy ludzi/grup nie potrzeba? Przyczyn nieobecności można pewnie jeszcze mnożyć. Co nie zmienia faktu, że forum jakby zaczęło przygasać. Co się tyczy części cruiserowo-chopperowej którą jakby reprezentuję to tam chyba popiół dawno rozwiał wiatr 3 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 8 godzin temu, Bemol napisał: Co się tyczy części cruiserowo-chopperowej którą jakby reprezentuję to tam chyba popiół dawno rozwiał wiatr Jakiś czas temu pisałem, że to najbardziej martwy zakątek forum. A wczoraj było tak zimno, że jak żona napisała przed 12 żebym wracał do gorącej kobiety, to się nie dałem drugi raz prosić 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 10 godzin temu, Misiek napisał: jak żona napisała przed 12 żebym wracał do gorącej kobiety Żona Ci załatwiła gorącą kobietę? 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 na poniższym filmiki na początku podane jest, które kluby motocyklowe organizowały otwarcie łódzkiego sezonu motocyklowego: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi