Micek1968 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Mistrzostwa Polski w Motocrossie, które odbędą się w dnach 7-8 lipca 2012 r. na torze motocrossowym przy ul. Warszawskiej w Strykowie. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jakieś bilety ?? ceny itp ? Ja się pisze . Młoda tez chętnie pojedzie ogladac 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 No w końcu impreza powróciła - jak czas i pogoda dopisze, to mamy rzut beretem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Jedzie ktoś jutro bo chętnie bym się wybrał ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 III RUNDA MISTRZOSTW OKREGU ŁÓDZKIEGO CROSS COUNTRY - MotoX.com.pl - Motocross, Freestyle MX, Technika, Sprzęt, Szkoła i Ogłoszenia. tutaj macie szczegóły: Harmonogram Ramowy zawodów800 czynne biuro zawodów830 – 1230 odbiór techniczny 1030 egzamin teoretyczny na licencje 1115 odprawa z zawodnikami 1200 wyścig klasy Młodzik 1300 wyścig klas 2K i 4K 1445 wyścig klas open lic A, B, C i klasa Weteran wstęp pewnie wolny, jak zawsze, płacą zawodnicy za możliwość udziału (wpisowe). ja niestety odpadam, idę z plecaczkiem do kina na Czarnobyl 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja się bardzo chętnie przejadę. Może zrobimy wstępną listę. Zaproponujcie jakieś miejsce i czas zbiórki i ludziska niech się wpisują 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja jeśli nic nie wypadnie to napewno bede tym bardziej ze to u mnie sie dzieje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi