Witek209 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dzisiaj bedzie grill na motodromie. Wstęp wolny, Zapraszam z kiełbaskami i chlebkiem. Coś do picia też można sobie zabrać. Ul. drewnowska, 500m za manufaktórą po prawej stronie. Mozna zrobić jakieś konkursy, zależy ile będzie osób. 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Pogoda narazie jest przeciwna grilowaniu ale może się poprawi do 17. może się wybiore 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Coz to za okazja ? Spontonik ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Witek209 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Spontan A tak wogóle to jest spot łudzkiej grupy skuterowej, ale jako oragizator zapraszam wszystkich chętnych na jednośladach. Skuteró dużo nie bezie bo grupa się już niestety rozpada. 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Skuterowej powiadasz ? No to kurna musze byc, w koncu mam skutera nie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Rekomendowane odpowiedzi