Witek209 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dzisiaj bedzie grill na motodromie. Wstęp wolny, Zapraszam z kiełbaskami i chlebkiem. Coś do picia też można sobie zabrać. Ul. drewnowska, 500m za manufaktórą po prawej stronie. Mozna zrobić jakieś konkursy, zależy ile będzie osób. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Pogoda narazie jest przeciwna grilowaniu ale może się poprawi do 17. może się wybiore 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Coz to za okazja ? Spontonik ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek209 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Spontan A tak wogóle to jest spot łudzkiej grupy skuterowej, ale jako oragizator zapraszam wszystkich chętnych na jednośladach. Skuteró dużo nie bezie bo grupa się już niestety rozpada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Skuterowej powiadasz ? No to kurna musze byc, w koncu mam skutera nie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi