ridrick Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Naszemu koledze skradziono KTM 950SM 2006r. znaki szczegolne: - szybka od 990 SM - amortyzator skrętu Scotts - boczne slidery lsl-a od 990 - wydechy w karbonie Roaditalia - VIN: VBKVA44054M908090 Pewnie cześć osób już widziała to na fb ale zapodam 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 co za sk***** ^^ Zgłoszony w bazie motocykli? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 jak walczyć z tymi h...mi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak? Och jest wiele sposobów. Osobiście zastanawiam się nad łomem, szlifierką kontową i tradycyjnym bejzbolem. Ale serio: jest sporo fajnych sposobów zabezpieczenia motocykla (jestem mądry po szkodzie), a także kilka możliwości poszukiwania skradzionego. Więc zarówno z przymrużeniem oka jak i serio odpowiadając na Twoje pytanie: trzeba być kreatywnym. P.S. Dzięki Ridrick. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja mam patent. Wszystkich złapanych trzeba publicznie palić na stosie. Ten już więcej nie ukradnie a następny może się zastanowi 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 taka ladna maszyna buuu 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Powinno się stworzyć jakąś ogólnopolską baze takich informacji o skradzionych moto i na każdym forum naszego typu powinna być taka zakładka gdzie by się pokazywały nowo skradzione . I wtedy powinniśmy liczyć na naszą solidarność bo może nas to też spotkać . Bo przecież ten co kradnie gdzieś to popycha na części lub inaczej .Jest to do zrobienia .Admini powinni pogłówkować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ja mam patent. Wszystkich złapanych trzeba publicznie palić na stosie. Ten już więcej nie ukradnie a następny może się zastanowiNiestety palenie na stosie nie zwróci ci Twojej maszyny. Ja jestem za pozbawieniem praw człowieka i przymusową praca fizyczną (np przy budowie autostrad) na korzyść osoby poszkodowanej czyli aż ch*j nie spłaci. jak walczyć z tymi h...mi?Jak w Teksasie - jak widzisz, że kradnie to strzelać, a jak już ukradziony to jak wyżej. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Powinno się stworzyć jakąś ogólnopolską baze takich informacji o skradzionych moto http://www.rejestrmotocykli.pl/ Nie jest to dokładnie to, o czym piszesz, ale może warto zarejestrować na tej stronie swój sprzęt zanim komuś za bardzo się spodoba. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 ja sie zarejestrowałem dostałem certyfikat i nalepke wielkości 1x3cm. ale w tym przypadku faktycznie nie wielkość ma znaczenie ,a odstrasza a sam fakt zarejesrtowania moto w takiej bazie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 i to całkiem darmo. pozostaje tylko przykleić przy stacyjce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi