ktos Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 jeszcze pamiętam jak jeździłaś na nubirze, bynajmniej nie siedząc w środku (to było we wrześniu 2009 wow) film: http://republika.pl/jaquzie/ciucha.avi (trzeba sobie pobrać - 23mb). sorry za offtop ale liczy się w temat - bunkry do odwiedzenia, Vereena zrobi nam autociuchcię częśc 2 Tyl mojej Jawy jesy na zdjeciu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Modjo Garage-mechanika pojazdowa-507-098-858. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Tyl mojej Jawy jesy na zdjeciu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif jakby tak dobrze popatrzec to nie tylko TYL jawy widac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktos Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 jakby tak dobrze popatrzec to nie tylko TYL jawy widac Oj tam,oj tam 0 Cytuj Modjo Garage-mechanika pojazdowa-507-098-858. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 już chyba nie Twojej, bo przecież masz GPZte no, chyba, że na bogato, i 2 moto w stajni 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja się pisze na taka wycieczke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 W niedziele mozna spotkanie zrobic o pozniejszej godz. , polatac gdzies, a pozniej do tego domu dziecka jechac . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Chętnie bym pojechała, ale chwilowo bez moto jestem Chyba, ze ktoś mnie przygarnie?^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 To może w najbliższy piatek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 no to może wkońcu jakiś konkret co do tego wypadu do sierocińca??Osobiście nie jestem lękliwy ale jak grupa wkręci sobie dobrą zajawkę to może być wesoło. Ujarani znajomi kiedyś obejrzeli Blair witch project a potem pojechali do lasu w nocy,finał jest taki że jeden kumpel do tej pory po ciemku do lasu nie wchodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 hahahah jedźmy w sobotę to w końcu wigilia św. Jana i może kwiat paproci znajdziemy a poza tym to ponoć jakaś magiczna noc więc i bez ziół zajawka będzię jak się bawić to się bawić a sobótka do tego najlepsza 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Weekend się zbliża więc może ustalmy jaką godzinę, dzień i miejsce zbiórki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 to co piatek ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Piątek o 22 koło Centralu, może być? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 jak nie bedzie padac to git to jak z tą wycieczką?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Może następny piątek, bo dziś może być słabo z frekwencją. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ja dziś nie mogę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 ludziki, dziś mecz Germany - Greece weźcie jakieś rozsądne godziny i dni, np. weekend 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ludu a moze zamiast w nocy to sie skiknie w dzien. Mini wypad tam sie po gada i powrot. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak jest dzień to ten dom wygląda na zwykła ruinę. Jak jest ciemno to wszystko wygląda bardziej ciekawiej. Ja dziś będę po 19.00 na McDonaldzie w Zgierzu. Jak ktoś przyjedzie to możemy się tam przejechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 W dzien ruiny tez moga byc ciekawe lub okolica 19 ta odpada bo do kieratu zap... Kiedys na Lisciastej byly takieruiny z frontu wygladaly jak zamek klimatycznie tam bylo. Jednak zrownali z ziemia bo nie jeden na line wskoczyl tam. Jedyne co pozostalo to podziemne garaze. Ciekawi mnie jaki jest dojazd do tego osrodka he he czy sa asfalty czy polna droga? Odolnie mnie nie przeszkadza rodzaj nawierzchni ale kolega mi placze bo majeste ma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Droga asfaltowa. Ale dziś chyba też nie wypali. Nikt się nie odzywa odnośnie Zgierskiego spotkania o 19.00 i tej wycieczki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Za tydzien polatam. Ide na urlop. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 ps. lekko pasuje do wątku. obejrzyjcie sobie nowy film z kin o Czarnobylu - całkiem w temat 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 To co lecimy w piątek wieczorem??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi