Skocz do zawartości

Opuszczony Dom Dziecka. Nocny Wypad Dla Ciekawych.

jaca

Rekomendowane odpowiedzi

:biggrin:

jeszcze pamiętam jak jeździłaś na nubirze, bynajmniej nie siedząc w środku (to było we wrześniu 2009 wow) ;)

Dołączona grafika

film: http://republika.pl/jaquzie/ciucha.avi (trzeba sobie pobrać - 23mb).

sorry za offtop ;) ale liczy się w temat - bunkry do odwiedzenia, Vereena zrobi nam autociuchcię częśc 2 ;)

Tyl mojej Jawy jesy na zdjeciu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Modjo Garage-mechanika pojazdowa-507-098-858. Zapraszam

już chyba nie Twojej, bo przecież masz GPZte ;) no, chyba, że na bogato, i 2 moto w stajni :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

no to może wkońcu jakiś konkret co do tego wypadu do sierocińca??Osobiście nie jestem lękliwy ale jak grupa wkręci sobie dobrą zajawkę to może być wesoło. Ujarani znajomi kiedyś obejrzeli Blair witch project a potem pojechali do lasu w nocy,finał jest taki że jeden kumpel do tej pory po ciemku do lasu nie wchodzi :biggrin:

hahahah

jedźmy w sobotę :smile:

to w końcu wigilia św. Jana i może kwiat paproci znajdziemy :P

a poza tym to ponoć jakaś magiczna noc więc i bez ziół zajawka będzię :smile:

jak się bawić to się bawić a sobótka do tego najlepsza :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

ludziki, dziś mecz Germany - Greece :smile:

weźcie jakieś rozsądne godziny i dni, np. weekend :biggrin:

Jak jest dzień to ten dom wygląda na zwykła ruinę. Jak jest ciemno to wszystko wygląda bardziej ciekawiej. Ja dziś będę po 19.00 na McDonaldzie w Zgierzu.

Jak ktoś przyjedzie to możemy się tam przejechać.

W dzien ruiny tez moga byc ciekawe lub okolica 19 ta odpada bo do kieratu zap... Kiedys na Lisciastej byly takieruiny z frontu wygladaly jak zamek klimatycznie tam bylo. Jednak zrownali z ziemia bo nie jeden na line wskoczyl tam. Jedyne co pozostalo to podziemne garaze. Ciekawi mnie jaki jest dojazd do tego osrodka he he czy sa asfalty czy polna droga? Odolnie mnie nie przeszkadza rodzaj nawierzchni ale kolega mi placze bo majeste ma.

ps. lekko pasuje do wątku. obejrzyjcie sobie nowy film z kin o Czarnobylu - całkiem w temat :smile: